#ipad

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

128

Apple avtäcker höstnyheter den 15 september

Om exakt en vecka avtäcker Apple höstens nyheter, vilket väntas innefatta Iphone 12-familjen och uppdaterade Apple Watch-modeller.

39

Apple introducerar Mini LED i Ipad Pro och Macbook Pro under 2021

Analysfirman Trendforce hävdar att taiwanesiska tillverkare av Mini LED-skärmpaneler gynnas av Apple-lanseringar tidigt år 2021.

68

Apple Magic Keyboard för Ipad Pro recenseras – välbyggt men dyrt tillbehör

Med Ipad Pro-tillbehöret Magic Keyboard tillförs surfplattefamiljen fler drag från bärbara datorer, något MKBHD och Ijustine testat.

49

Apples nya Ipad Pro med bärbara datorer i kikaren

Operativsystem Ipad OS får sällskap av mer kompetenta surfplattor och ett tangentbord som ämnar göra Ipad Pro till bärbar dator.

26

Apple visar ny Ipad med 10,2-tumsskärm

Det senaste tillskottet i Apples Ipad-familj får uppdaterad systemkrets och större skärm, som ska utnyttja operativsystemet Ipad OS bättre.

46

LG lanserar skärm med 5K-upplösning, inbyggd webbkamera och stöd för Ipad Pro

Apple anlitar återigen LG för två fristående skärmar i Ultrafine-serien, där hög upplösning och bra färgomfång kombineras med integrerade funktioner för Apple-enheter.

31

Mac OS Catalina pensionerar Itunes och integreras djupare med Ipad

Nästa version av Mac OS får namnet Catalina, och bland de stora nyheterna finns förmågan att använda Ipad-enheter som sekundär skärm och ritplattor.

81

Apple släpper nya Ipad Air och Ipad Mini med processorn A12 Bionic

Med 3,5 år på nacken får minstingen Ipad Mini en välbehövlig uppdatering. Samtidigt får Ipad Air mer krut och kliver in som ersättare till Ipad Pro på 10,5 tum.

40

Apple bjuder in till evenemang den 25 mars – "It's show time"

Med orden "It's show time" bjuder Apple in till evenemang den 25 mars. På förhand spekuleras det om att Apple planerar lanserar sin länge omtalade strömmande videotjänst.

115

Apple presenterar nya Ipad Pro med heltäckande skärm och USB Type-C

I enlighet med tidigare rykten avtäcker Apple en ny Ipad Pro, som blir utan hemknapp och bestyckas med en skärm som täcker större delen av enhetens framsida.

50

Rykte: Nya Ipad Pro får heltäckande skärm och blir utan hemknapp

En ikon i IOS avslöjar utseendet för nya Ipad Pro, vilken väntas avtäckas under Apples evenemang den 30 oktober.

37

Apple kan dumpa Qualcomm för nästa års Iphone-modeller

Enligt nya rapporter kan Apple överge Qualcomm som leverantör av modem för nästa års Iphone- och Ipad-modeller, där de istället uppges gå över till Intel och Mediatek.

47

Apple uppdaterar sin maskinpark och visar nya högtalaren Homepod

Apple inledde sin utvecklarkonferens med en rad nyheter och uppdateringar till befintlig hårdvara, samt en helt ny produkt.

30

Qualcomm svarar Apple med egen stämningsansökan

Två månader efter att Apple lämnat in en stämningsansökan mot Qualcomm svarar nu företaget med sin egen, i vilken de hävdar att Apple manipulerat kretsar för att de ska prestera sämre.

55

Apple dubblerar lagringsutrymmet och prissänker Ipad- och Iphone-modeller

Två nya telefoner av Apple får sällskap av justerade priser och dubblerad lagringskapacitet på äldre enheter, vilket innebär att 16 GB försvinner som instegsalternativ.