#in-win

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

5

In Win X-Frame 2.0 är påkostad testbänk för finsmakaren

In Win fyller 30 år och firar med att lansera begränsade upplagor av ett flertal klassiska chassin i ny kostym. Bland dessa syns testbänken X-Frame 2.0, som visas upp under Computex.

10

Komplett visar fullsmetat In Win H-Tower

Motoriserade datorlådan H-Tower må vara ett spektakel i sig, men blir ännu häftigare med rätt hårdvara. Under Dreamhack Winter 2015 visar Komplett upp ett saftigt värstingbygge.

38

In Win 805

Härdat glas och stomme av aluminium är några av paradnumren för In Wins nya miditowerchassi 805, som idag tar plats i SweClockers testlabb för en ordentlig genomgång.

31

In Win levererar datorlådan 805 med paneler av härdat glas

En ny datorlåda med vidlyftiga paneler av signaturmaterialet härdat glas är på väg från taiwanesiska In Win, som skapar en luftig pjäs med öppet innandöme.

30

In Win publikfriar med motoriserade datorlådan H-Tower

Med inspiration från Transformers demonstrerar In Win något så ovanligt som en motoriserad datorlåda, där sidoplåtarna faller isär och blottar ett motorhuvsliknande innandöme.

25

In Win 503 tar härdat glas till lägre prisklass

Chassitillverkaren In Win fortsätter att bygga lådor med glaspartier och inte enbart för de högsta prisklasserna. Nu introduceras budgetmodellen 503.

85

In Win släpper datorlådan S-Frame med två kvadratmeter aluminiumplåt

Efter demonstrationen på Computex släpper In Win en ny tämligen unik datorlåda, där stommen består av ett enda stycke bockad aluminiumplåt.

46

In Win introducerar datorlådan 904 med aluminiumskal och rökfärgat glas

För den som tycker att glaschassit Tòu är i vräkigaste laget introducerar In Win ytterligare en datorlåda med sidopaneler av härdat glas, denna gång med en något mer nedtonad design.

63

In Win börjar sälja glaschassit Tòu

Härdat glas och aluminium ska locka entusiaster som tröttnat på traditionella plåtburkar. Nu tillkännages att lyxlådan In Win Tòu är på väg till handeln.

66

In Win lanserar chassi i glas och aluminium

Exklusiva materialval är huvudnumret i In Wins nya datorlåda Tou, som med härdat glas och aluminium ska locka datorbyggare som tröttnat på traditionella plåtlådor.

25

Datorchassit In-win Silencer visas i Taipei

Under Computex Taipei 2010 visar chassitillverkaren In-Win upp modellen Silencer med en påkostad lösning för ljuddämpningen. Chassit har redan fått pris för sin design.