#galaxy-fold

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

54

Ifixit viker sig för Samsung – avpublicerar genomgång av Galaxy Fold

Blott en dag efter att reparationssajten Ifixit publicerade en detaljerad nedmontering av Samsung Galaxy Fold har artikeln avpublicerats på Samsungs begäran.

31

Ifixits nedmontering av Samsung Galaxy Fold skvallrar om bräcklig design

En grundlig nedmontering av Samsung Galaxy Fold skvallrar om att telefonens hållbarhet är svag, då flera designfel ökar risken för att skärmen ska ta skada.

54

Samsung försenar Galaxy Fold på obestämd tid

Efter bekymmer med defekta skärmar i händerna hos recensenter väljer Samsung nu att försena Galaxy Fold utan att ange ett nytt lanseringsdatum.

18

Samsung senarelägger lanseringsevent för Galaxy Fold i Kina

Samsung har haft problem med skärmarna på Galaxy Fold, och nu skjuter bolaget upp de planerade lanseringseventen i Kina. Orsaken är dock oklar, likaså om det påverkar lanseringen globalt.

101

Skärmen hos Samsung Galaxy Fold går sönder i händerna på recensenter

Samsung har slagit på stora trumman för den kommande vikbara flaggskeppsmobilen Galaxy Fold. Telefonen får inte den bästa starten då flertalet recensionsexemplar lider av trasiga skärmar.

101

Samsungs vikbara Galaxy Fold släpps den 3 maj – prislapp över 20 000 kronor

Välrenommerade Samsung bryter ny mark genom Galaxy Fold, som är en vikbar enhet med primär OLED-skärm med storleken 7,3 tum.

40

Samsungs telefon Galaxy Fold med hopvikbar skärm hittar ut på webben

Inför kvällens evenemang hittar nu bilder på Samsung Galaxy Fold ut på webben. Det handlar om den länge omtalade modellen med hopvikbar skärm.