#dice

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

137

Battlefield 6 uppges bli "reboot" i modern tid

Omstarten av Battlefield-serien uppges bjuda på multiplayer med 128 spelare, battle royale och utspela sig i modern tid.

37

Intel kör Battlefield V på bärbar dator med integrerad Xe-grafik

Inför sommarens lansering av Tiger Lake-processorerna demonstrerar Intel att Battlefield V flyter på bra på integrerad Xe-grafik.

67

Battlefield V får battle royale-läget Firestorm

I den senaste uppdateringen till Battlefield V lägger DICE till det länge omtalade spelläget Firestorm, där 64 spelare slåss på den största kartan i spelseriens historia.

44

Battlefield V får battle royale-läget Firestorm den 25 mars

Efter ett tidigare läckt videoklipp får nu Battlefield V:s battle royale-läge en officiell trailer. Den avslöjar ett flertal detaljer, som lanseringsdatumet vilket sätts till den 25 mars.

31

Battlefield V:s battle royale-läge Firestorm hittar ut i videoklipp

Via ett läckt videoklipp ges en första glimt av battle royale-läget Firestorm, som planeras att läggas till gratis i Battlefield V senare under månaden.

76

Battlefield V får stöd för Nvidia DLSS

DICE Battlefield V bjuder i dagsläget på reflektioner med ray tracing tillsammans med Nvidia Geforce RTX-serien. I en uppdatering adderas nu stöd för kantutjämning genom DLSS.

90

Ray tracing i Battlefield V – markant bättre prestanda med nya uppdateringen

Den nylanserade uppdateringen till Battlefield V påstås ge markanta prestandaförbättringar när spelet körs med ray tracing. Redaktionen sparkar igång testriggen för ett snabbtest.

76

DICE uppdaterar Battlefield V – upp till 50 procent bättre prestanda med ray tracing

Den kommande uppdateringen till Battlefield V introducerar optimeringar för ray tracing, vilka ska ge upp till 50 procent bättre prestanda när tekniken används.

68

Battlefield V får stor uppdatering med ny karta och nytt kampanjuppdrag 4 december

Den 4 december smäller det – då släpper DICE den första stora uppdateringen till purfärska Battlefield V. På menyn står ny karta, nytt uppdrag samt buggfixar och balansering.

136

Battlefield V får halverad fysisk försäljning gentemot föregångaren

Efter fem dagar på marknaden nådde den fysiska försäljningen av färska Battlefield V hälften av vad Battlefield 1 presterade på enbart tre dagar.

147

Ray tracing i Battlefield V med Nvidia RTX-serien

Strålspårning, strålföljning, ray tracing eller hur du nu vill kalla det. Redaktionen laddar testriggarna med fler grafikkort och testar nya tekniken i Battlefield V.

92

DICE uppdaterar Battlefield V med stöd för ray tracing

I samband med lanseringen av Battlefield V Deluxe Edition får nu spelet en ny uppdatering, vilken bland annat lägger till stöd för ray tracing.

130

Snabbtest: Battlefield V i DirectX 11 och DirectX 12 med tio grafikkort

För någon dag sedan lanserades Battlefield V skarpt. SweClockers har kämpat på slagfältet med tio grafikkort för att se vad som krävs att driva runt spelet.

41

Battlefield V får ray tracing innan 20 november

Nvidia meddelar att Battlefield V blir först ut med att implementera ray tracing, och att detta sker i och med en uppdatering som släpps innan lanseringen den 20 november.

78

Battlefield V får systemkrav – Radeon RX 580 och Geforce GTX 1060 rekommenderas

Efter vissa förseningar är det snart dags för lanseringen av Battlefield V, och nu presenterar DICE systemkrav i tre nivåer för speltiteln.