#diablo

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

82

Tisdagshäng – Diablo II med Jacob

Jacob fick feeling efter tillkännagivandet av Diablo II: Resurrected. Häng med när han påbörjar en ny resa genom Sanctuary!

921

Diablo II: Resurrected är här – återvänd till helvetet 20 år senare

Den länge omryktade och efterlängtade remastern av Diablo II blir verklighet. På smörgåsbordet står 3D-grafik och crossplay.

67

Diablo II-remake uppges vara på väg

Uppgifter anger också att arbetet sköts av Vicarious Visions, som framgångsrikt moderniserat flera gamla spel i ny skrud.

81

Diablo Immortal får systemkrav – en telefon

Efter lång tids tystnad inleder Blizzard Alpha-tester på Diablo Immortal. Samtidigt tillkommer systemkrav för spelet.

35

Diablo IV får förbättrat gränssnitt och nya monsterfamiljer

Det första stora inlägget i utvecklarbloggen för Diablo IV visar upp brutala kannibalfiender och förbättrat gränssnitt.

67

Diablo II i uppdaterad version är osannolikt

De ursprungliga utvecklarna bakom Diablo II förklarar att källkoden är förlorad och att allt skulle behöva göras om till en remaster.

366

Diablo IV får mikrotransaktioner – ska inte ge spelmässiga övertag

I en intervju svarar chefsdesignern på hur Blizzard tacklat mikrotransaktioner i Diablo IV, där det beryktade auktionshuset inte återkommer.

21

Diablo IV i 24 minuters Barbarian-gameplay

Att kalla Diablo IV en emotsedd speltitel är något av en underdrift. Nu kan du beskåda hela 24 minuter av gameplay som Barbarian.

3674

Diablo IV avslöjas på Blizzcon 2019

Efterlängtade speltiteln Diablo IV visas upp på årets Blizzcon-mässa med en teaser, trailer och ett smakprov på vilka klasser som är spelbara.

51

Diablo IV avslöjas i konceptbok – kan avtäckas på Blizzcon om en vecka

Efter att en annons för konceptboken The Art of Diablo antytt om Diablo IV så hittar nu en hel sida från boken ut på webben – vilken enbart stärker misstankarna.

40

Blizzard om mobilspelet Diablo Immortal: "Vi är först och främst en PC-utvecklare"

När ryktena om ett nytt Diablo visade sig stämma var det få som jublade, då Diablo Immortal enbart var avsett för mobiler. I en intervju betonar dock företagets VD att PC är utvecklarens hemvist.

65

Diablo från 1996 tillgängligt digitalt för första gången via GOG

Ursprungliga Diablo släpps för första gången via en digital spelbutik, nämligen GOG. Spelet kommer i två versioner, varav en innehåller optimeringar för moderna system.

101

Blizzards jobbannons antyder om nytt Diablo till PC och spelkonsoler

Ryktena om ett Diablo IV stärks ytterligare i och med en jobbannons på Blizzards webbplats, där företaget söker personer med erfarenhet av rollspel för PC och spelkonsoler.

88

Rykte: Diablo IV är under utveckling – blir mer likt Diablo II

Enligt anonyma källor hos Blizzard är Diablo IV under utveckling, och spelet går ifrån den tecknade stilen från Diablo III till fördel för den mörkare stilen från seriens andra del.

69

Följ Jacob, Kenneth, Anton och Gustav på äventyr i Diablo II

Äntligen en helg då alla kan! Lördag den 24 november klockan 11:00 ska Jacob, Kenneth, Anton och Gustav återuppleva Diablo II. Äventyret strömmas från förmiddagen till nån gång nattetid.