#deepcool

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

17

Deepcool Genome är datorchassi med integrerad vattenkylning

Kinesiska Deepcool satsar på ett integrerat vattenkylningspaket och finurlig grafikkortsmontering i sitt nya chassi Genome, som visas upp på årets CES-mässa

31

Deepcool Captain 240

Med en egenutvecklad plattform tar sig kinesiska Deepcool sig an storföretagen inom slutna vattenkylare. Häng med när Captain 240 tar plats i testlabbet.

39

Deepcool avtäcker datorlådan Tristellar SW med härdade glaspaneler

Det bladformade chassit Tristellar med kammardesign passerade för en tiden sedan testlabbet och nu återintroduceras modellen med härdade glaspaneler för den övre kammaren.

39

Deepcool Tristellar

Det blir premiär för Deepcool i testlabbet när Jonas undersöker det iögonfallande chassit Tristellar, som med en bladformad kammardesign bjuder på mängder av nyskapande finesser.

14

Deepcool visar konsolliknande chassit Nephrite

Kinesiska Deepcool plockar inspiration från Sonys spelkonsoler till sitt kommande Mini ITX-chassi Nephrite som bjuder på både kolfiberpaneler och ett demonstrationsfönster för grafikkortet.