#chromecast

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

86

Google lanserar ny Chromecast med bättre trådlöst nätverk

Förutom två nya telefoner avtäcker Google en ny version av Chromecast med stöd för snabbare trådlöst nätverk och det helt nya tillskottet Chromecast Audio.

25

Google bjuder in till Android-evenemang den 29 september

I enlighet med ryktena bjuder Google in till evenemang den 29 september, där den senaste versionen av Android väntas få sällskap av två Nexus-telefoner från LG respektive Huawei.

67

Googles nya Chromecast stöder 802.11ac

Nya Chromecast får kanske inte helt oväntat stöd för 5,0 GHz-bandet och den trådlösa standarden 802.11ac, vilket ackompanjeras av bland annat en rund design.

105

Google lanserar ny Chromecast i oktober

Med över två år på nacken är det hög tid för en uppdaterad variant av Chromecast, någonting SweClockers nu kan avslöja är på ingång.

50

Nästa VLC får stöd för Google Chromecast

I nästa version av den populära mediaspelaren VLC tillkommer en rad nya funktioner, där den kanske mest efterlängtade är stöd för strömmande video till Google Chromecast.

48

Google släpper Chromecast Mirroring

Den mångsidiga streamingstickan Chromecast begåvas med ytterligare en finess när Google rullar ut funktionen Mirroring, som gör det möjligt att spegla bilden från en telefon eller platta.

46

Google öppnar Chromecast för utvecklare

Efter en tids tystnad gör Google slag i saken och släpper utvecklingsverktyg för den lilla mediaspelaren Chromecast, som gör det möjligt att både sända och ta emot strömmande video.