#ces-2020

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

9

Vi klämmer på Lenovo Thinkpad X1 Fold med vikbar OLED-skärm

På plats i Lenovos bås på CES tar redaktionen tillfället i akt att kika närmare på Thinkpad X1 Fold – en bärbar hybriddator med vikbar OLED-skärm.

37

Dell visar nya ultraportabla XPS 13 på CES

I vanlig ordning visar Dell upp årets modell av XPS 13, vilken i år får en fyrsidig Infinity Edge-skärm och Intel Ice Lake.

22

Lenovo omdefinierar den bärbara speldatorn med Legion Y740S

Med slimmad design tar Lenovo ett nytt grepp om den bärbara speldatorn med Legion Y740S, som paras ihop med en grafikkortsdocka.

7

SweClockers på CES – Lenovo starkast under dag tre

Det vankas bärbart i stora lass under tredje mässdagen på CES i Las Vegas. Vi tar tillfället i akt att sammanfatta högt och lågt.

12

SweClockers pratar med AMD om Ryzen 4000 "Renoir" för bärbara datorer

Mitt i händelsernas centrum sätter sig redaktionen med AMD för en pratstund om färska Ryzen 4000-serien för bärbara datorer.

15

Sony introducerar A8-seriens OLED-TV på CES

Fler OLED-TV-apparater visas upp på CES 2020 där nu Sony står i rampljuset med uppföljaren A8, som bestyckas med högsta klassens bildprocessor.

19

Silverstone drar mjuka kablar på CES 2020

På CES 2020 vill Silverstone råda bot på styva nätaggregatskablar med sina nya "supermjuka" kablar, som lanseras inom kort.

10

Alienware Concept UFO är PC-baserad bärbar spelkonsol

Alienware tar ett blad ur Nintendos bok och introducerar ett koncept kring en bärbar spelkonsol som kör Windows 10.

3

Phanteks Eclipse P500A tar prisbelönt chassistomme till lägre pris

På CES 2020 fortsätter Phanteks breddning av chassiserien Eclipse, där nykomlingen P500A ska erbjuda högt luftflöde i en av marknadens bästa stommar samt låg prislapp.

11

Be Quiet släpper Pure Rock 2 – uppföljare till populär instegskylare

En uppdaterad modell av Be Quiet Pure Rock visas upp på CES 2020, som bland annat bjuder på asymmetrisk form för bättre kompatibilitet.

3

Phanteks Enthoo Pro II är prispressat mastodontchassi

Extrema expansionsmöjligheter som är snälla mot plånboken är ledorden när Phanteks introducerar mastodontchassit Enthoo Pro II.

9

Silverstone färdigställer kompakta chassit Sugo SG14

Efter otaliga prototyper och revisioner är Silverstones kompakta chassi Sugo SG14 redo, med ovanligt rejäl expansionsmöjlighet för storleken.

3

Gigabyte visar trio spelskärmar under CES

Gigabytes tillskott bland spelskärmar spänner upplösningarna 1080p till 1440p och synkroniserad bilduppdatering på 144 och 165 Hz.

8

Be Quiet visar upp Dark Power Pro 12

Nytt nätaggregat står på menyn hos Be Quiet när flaggskeppet Dark Power Pro 12 visas upp på årets CES-mässa.

10

SweClockers på CES – det hetaste från dag två

CES i Las Vegas rullar vidare, och andra mässdagen är avslutad för SweClockers utsända. Vi passar på att snacka om vad som smällde högst.