#bungie

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

51

Destiny 2 Beta på PC blockerar program från tredje part

Inför det annalkande testet av Destiny 2 på PC klargör Bungie att spelet aktivt kommer sätta stopp för vissa utomstående program. Det innefattar bland annat OBS och Xsplit i fullskärmsläge.

32

Destiny 2 Beta med Kenneth och Emil

Det är betatid för kommande Destiny 2. Kenneth och Emil sitter laddade i studion, redo att servera första tankar och upplevelser från spelet.

34

Destiny 2 blir utan dedikerade servrar på PC

Bungie bekräftar att Destiny 2 precis som föregångaren blir utan dedikerade servrar, både på konsol och PC. Istället väntas det använda samma peer-to-peer-system som Destiny.

74

Bungie visar Destiny 2 – blir exklusivt för Battle.net på PC

Lite mer än en månad efter att Bungie avtäckt Destiny 2 berättar de nu mer om spelet, vilket bland annat kommer med en ny kampanj, nya planeter och vapen.

38

Destiny 2 kommer till PC

Bungies onlinepangare Destiny får en uppföljare i höst, men denna gång blir titeln inte exklusiv för spelkonsoler utan kommer även i en PC-version.

29

Destiny 2 kan komma till PC 2017

Konsolexklusiviteten för Destiny kan lida mot sitt slut nästa år, då nästa del i serien släpps och då även väntas göra entré för PC/Windows.

88

Destiny kan vara på väg till PC

Futuristiska actionpangaren Destiny var en av fjolårets stortitlar för Xbox One och Playstation 4. Nu antyder en jobbannons hos utvecklaren Bungie att spelet kan vara på väg till PC.

46

Destiny kan hitta till PC-plattformen

Att Destiny reserveras för konsoler möts med ilska bland PC-spelare, som menar att genren är perfekt för persondatorer. Nu antyder Activision om att en PC-version kan bli aktuell i framtiden.