#bethesda

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

69

Bethesda överraskar med Quake II-lansering

Uppfräschad version av det legendariska förstapersonsspelet har släppts med nytt innehåll, multiplayerstöd, co-op och visuella förbättringar.

208

Starfield utvecklas med AMD:s välsignelse

AMD arbetar med Bethesda för att förfina prestandan och kvaliteten hos höstens efterlängtade rymdspel, något som ska gynna Xbox och AMD-bestyckade system.

41

Bethesda: "Starfield endast något försenat – tack vare exklusiv lansering"

Bättre kvalitet och snabbare utveckling följer Xbox-exklusiviteten, men Bethesda är förvånade över att de inte också får släppa till andra plattformar.

53

Förbättrat ljus och miljö i Starfield

Ny video belyser skillnader i ljus, miljöer och karaktärer i Bethesdas kommande storspel.

41

Allt fler storspel kräver SSD

Både Starfield och Cyberpunk 2077-expansionen Phantom Liberty lämnar mekaniska hårddiskar bakom sig.

64

Microsoft: "Starfield är Bethesdas minst buggiga spel hittills"

Om spelet lanserades idag skulle antalet buggar vara betydligt färre än hos föregångare i Fallout- och Elder Scrolls-serierna.

104

Kan din dator köra Starfield?

Hårdvarukraven för eftertraktade Starfield är släppta och det krävs ingen monsterdator för att nå lägstanivå.

73

Starfield lanseras den 6 september

Efter flera förseningar spikar Bethesda nytt datum och till slutet av sommaren går startskottet för nya äventyr i The Settled Systems.

86

Fallout 5 är Bethesdas nästa spel

Bethesda-chefen Todd Howard bekräftar att nästa stora titel företaget kommer arbeta med efter Starfield och Elder Scrolls 6 är Fallout 5.

122

Bethesda: "Starfield har över 1 000 planeter att utforska"

I ett videoklipp demonstrerar Bethesda gameplay för det kommande storspelet Starfield, där allt från karaktär- och basbyggande till strider och rymdskepp förevisas.

43

Starfield försenas till år 2023

I ett Twitter-inlägg meddelar Bethesda att det kommande rymdäventyret inte hinner färdigställas för den utlovade lanseringen i november 2022.

21

Bethesda inleder flytt till Steam och bjuder på spelklassiker

Spel inhandlade via Bethesdas klient kan nu flyttas till Steam och klassiker som The Elder Scrolls II: Daggerfall och Wolfenstein: Enemy Territory blir gratis.

59

Bethesda fimpar spelklienten och flyttar till Steam

De flesta spelutvecklare har en egen launcher, men Bethesda går nu mot strömmen och lägger ned sin variant. Spel, sparfiler och pengar flyttas istället till Steam.

28

Starfield listas på Steam inför lansering hösten 2022

Med ett knappt år till lansering letar sig Starfield ut på Steam, där tidigare utfästelse om lansering hösten 2022 står fast.

26

Bethesda visar Starfield-världen The Settled Systems

Rymdäventyret äger rum i The Settled Systems, 50 ljusår från planeten jorden och drygt 300 år in i framtiden.