#benq

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

32

Benq tillkännager spelmusen Zowie FK1+

Efter skärmmakaren Benqs förvärv av Zowie släpper de en ny spelmus, som i mångt och mycket är större variant av populära Zowie FK1.

44

Benq XR3501 – 35 tum bred A-MVA i 144 Hz

Intresset för stora och breda 21:9-spelskärmar växer och till testlabbet äntrar idag Benq XR3501, med något så ovanligt som en 35-tums A-MVA-panel kapabel att köras i 144 Hz.

29

Snabbtitt: Benq XL2730Z med rättad overdrive i AMD Freesync

Förbättrade versioner av firmware ska ge lägre responstider och mindre eftersläpningar i Freesync-läge. SweClockers undersöker om den nya mjukvaran ger avsedd effekt.

43

Benq BL2420U är ny 24-tummare med 4K och AMD Freesync

Vid höga upplösningar passar det extra bra med dynamiska uppdateringsfrekvenser. Nu gör Benq en ny 24-tummare med 4K-upplösning och stöd för AMD Freesync.

40

Benq XL2730Z med AMD Freesync

Till testlabbet anländer nya Benq XL2730Z, som inte bara lockar med WQHD-upplösning och 144 Hz uppdateringsfrekvens utan även är tidigt ute med stöd för AMD Freesync.

67

AMD avslöjar tio skärmar för Freesync – motsvarigheten till Nvidia G-Sync

Inte mindre än tio skärmar med stöd för Displayport Adaptive-Sync är på ingång under året, detta i en uppsjö olika storlekar, upplösningar och uppdateringsfrekvenser.

60

Benq XL2420Z – gamingspecialisten

Hög uppdateringsfrekvens i kombination med Lightboost är höjdpunkterna i den specialiserade gamingskärmen Benq XL2420Z, som nu får en omgång i SweClockers testlabb.

41

Benq BL2710PT – flimmerfri arbetsskärm

SweClockers testlabb får besök av en påkostad 27-tummare från Benq, som med AHVA-panel och WQHD-upplösning ska vara till för den som sitter långa perioder framför skärmen.