#battlefield

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

38

Battlefield Bad Company 2 fyller tio år – Kenneth och Emil firar med stream

Det bästa spelet i Battlefield-serien (?) fyller tvåsiffrigt. Häng med när vi firar genom att rasa hus i Bad Company 2.

85

Throwback Thursday – Battlefield 3 släpptes för åtta år sedan

Spelet som fick massvis av spelare att uppgradera sina datorer fyller åtta år nu i veckan, och redaktionen passar på att jämföra dagens med dåtidens grafikkort.

67

Battlefield V får battle royale-läget Firestorm

I den senaste uppdateringen till Battlefield V lägger DICE till det länge omtalade spelläget Firestorm, där 64 spelare slåss på den största kartan i spelseriens historia.

44

Battlefield V får battle royale-läget Firestorm den 25 mars

Efter ett tidigare läckt videoklipp får nu Battlefield V:s battle royale-läge en officiell trailer. Den avslöjar ett flertal detaljer, som lanseringsdatumet vilket sätts till den 25 mars.

31

Battlefield V:s battle royale-läge Firestorm hittar ut i videoklipp

Via ett läckt videoklipp ges en första glimt av battle royale-läget Firestorm, som planeras att läggas till gratis i Battlefield V senare under månaden.

34

Nvidia bundlar Battlefield V, Anthem och Metro Exodus med Geforce RTX-grafikkort

Nvidia introducerar ett nytt erbjudande för kunder som köper ett av företagets Geforce RTX-grafikkort, där de skickar med upp till tre stycken speltitlar.

175

Electronic Arts: "Battlefield V sålde en miljon färre exemplar än väntat"

I samband med Electronic Arts senast finansrapport framgår det att Battlefield V sålt långt under förväntan, något som tros bero på hård konkurrens från spel som Red Dead Redemption 2.

90

Ray tracing i Battlefield V – markant bättre prestanda med nya uppdateringen

Den nylanserade uppdateringen till Battlefield V påstås ge markanta prestandaförbättringar när spelet körs med ray tracing. Redaktionen sparkar igång testriggen för ett snabbtest.

76

DICE uppdaterar Battlefield V – upp till 50 procent bättre prestanda med ray tracing

Den kommande uppdateringen till Battlefield V introducerar optimeringar för ray tracing, vilka ska ge upp till 50 procent bättre prestanda när tekniken används.

68

Battlefield V får stor uppdatering med ny karta och nytt kampanjuppdrag 4 december

Den 4 december smäller det – då släpper DICE den första stora uppdateringen till purfärska Battlefield V. På menyn står ny karta, nytt uppdrag samt buggfixar och balansering.

136

Battlefield V får halverad fysisk försäljning gentemot föregångaren

Efter fem dagar på marknaden nådde den fysiska försäljningen av färska Battlefield V hälften av vad Battlefield 1 presterade på enbart tre dagar.

39

Ray tracing i Battlefield V – vi följer upp redaktionens tester

Efter förra veckans testkavalkad av ray tracing ihop med Battlefield V passar Emil och Jonas på att sammanfatta resultaten och sia om teknikens framtid.

52

FZ testar Battlefield V – actionskjutare som inte tar ut svängarna

FZ testar Battlefield V och imponeras av flera aspekter som fokuset på lagspel och det storslagna spelläget Grand Operations. Däremot faller kampanjen och nytänket kort.

147

Ray tracing i Battlefield V med Nvidia RTX-serien

Strålspårning, strålföljning, ray tracing eller hur du nu vill kalla det. Redaktionen laddar testriggarna med fler grafikkort och testar nya tekniken i Battlefield V.

239

Battlefield V med ray tracing – redaktionens första intryck

Med den efterlängtade uppdateringen som aktiverar DirectX Raytracing i Battlefield V på plats passar redaktionen på att dela med sig av både första intryck och en omgång prestandasiffror.