#apu

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

39

AMD "Raven Ridge" för bärbara i första test

Efter den sjunde och sista generationen av APU:er baserade på arkitekturen Bulldozer är det dags för Zen att ta vid. Vad som sägs vara ett första prestandatest har nu letat sig ut på internet.

131

AMD visar produktplaner fram till 2020 och avslöjar APU med uppemot 300 W TDP

Användningen av staplat minne gör det möjligt för AMD att släppa processorer med integrerade grafikdelar i prestandasegmentet, någonting som ska bli verklighet 2017.

33

AMD skickar "nästa generations APU" till DICE i Stockholm

Spelutvecklarna på DICE får tillgång till alldeles färsk hårdvara när AMD skickar ett nytt utvecklingssystem till kontoret i Stockholm, det avslöjar teknikchefen Johan Andersson på Twitter.

226

AMD A10-5800K och A8-5600K "Trinity"

En ny processorgeneration från AMD står för dörren med löften som förbättrad prestanda och lägre strömförbrukning. SweClockers ställer nykomlingarna i A-serien "Trinity" på prov.