#alienware

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

122

Alienware avtäcker 34-tums spelskärm med QD-OLED och 175 Hz

Samsung Displays panelteknik QD-OLED tar plats i Alienwares nya gamingskärm AW3423DW – en ultrabred modell med 175 Hz uppdateringsfrekvens och G-Sync Ultimate.

71

Dell får inte sälja vissa datormodeller i USA – drar för mycket ström

Nya lokala lagar om strömkonsumtion stoppar företaget från att sälja vissa modeller ur Alienware-serien till kunder i fem delstater.

10

Alienware Concept UFO är PC-baserad bärbar spelkonsol

Alienware tar ett blad ur Nintendos bok och introducerar ett koncept kring en bärbar spelkonsol som kör Windows 10.

36

Alienware avtäcker 27-tums spelskärm med IPS-panel och 240 Hz

Skärmar med bilduppdatering upp till 240 Hz blir allt vanligare. Nu bidrar Alienware med en ny spelskärm som kombinerar IPS-panel, 240 Hz bilduppdatering och Freesync.

27

Alienware Sverige-lanserar 55-tums spelskärm med 4K OLED och 120 Hz i höst

Under Gamescom presenterar Alienware åter en 55-tums spelskärm med 4K-upplöst OLED-panel med 120 Hz bilduppdatering. Givetvis får den även möjlighet till RGB-belysning.

33

Alienware: "55-tumsskärm med OLED-panel släpps i slutet av år 2019"

I ett uttalande dementerar Dell att Alienware-spelskärmen på 55 tum med OLED-panel i 120 Hz endast är ett koncept och att den ska släppas senare under året.

21

Testpilot: Alienware M17 – extrem spelprestanda i tunt format

David Kvist tar en titt på bärbara datorn Alienware M17, som kombinerar en tunn profil med de i dagsläget kraftfullaste komponenterna för segmentet.

32

Testpilot: Alienware Area-51m – bärbar speldator med utbytbara komponenter

Alienware Area-51m är en bärbar dator som låter köparen byta både processor och grafikkrets. Testpiloten Björn Endre har testat kraftpaketet för att se vad 50 000 kronor ger för prestanda.

I samarbete med Alienware
121

Rita Alienwares nästa produkt och vinn speldatorn Area-51m värd 50 000 kronor

Mycket står på spel i Alienwares nya tävling, i vilken SweClockers medlemmar får visa sin kreativa sida och utforma företagets nya produkt med chansen att vinna en bärbar speldator.

63

Alienware: "Orealistiskt att Intel slår AMD och Nvidia på grafikkort"

Intels satsning på grafikkort är tänkt att märkas av i alla segment från start. Alienwares grundare Frank Azor ser det dock som "orealistiskt" att de skulle slå AMD och Nvidia på första försöket.

11

Vi tittar närmare på Alienware Area-51m med utbytbara komponenter

Redaktionen kikar förbi hos Dell på CES 2019 för att ta en närmare titt på Alienware Area-51m, företagets bärbara speldator som kan uppgraderas av användaren.

30

Alienware visar gamingskärm på 55 tum med OLED-panel och 120 Hz

En av nyheterna från Alienware på CES 2019 är en gamingskärm, vilken blir den en av de första datorskärmarna att använda OLED-panel.

18

Alienware avtäcker bärbar speldator med utbytbara komponenter

Alienware gör en satsning på bärbart spelande med sin nya modell Area-51m, vilken likt en stationär dator kan uppgraderas av användaren med ny processor och nytt grafikkort.

25

Alienware överväger att ge sig in på komponentmarknaden

Tillverkaren Alienware meddelar att de har planer på att bredda sitt utbud av produkter, och de kan komma att ge sig in på marknaden för komponenter.

46

Alienware AW2518H – 25-tumsskärm med Nvidia G-Sync och 240 Hz

Alienwares AW2518H ansluter sig till raden av gamingskärmar med hög uppdateringsfrekvens, med TN-panel och 240 Hz samt stöd för Nvidia G-Sync.