Komponentmakaren NZXT är kanske mest känd för stilfulla datorlådor, men besitter ett brett utbud av komponenter som nätdelar, kylare och moderkort – allt med samma estetiska inslag. Med belysning och CAM-mjukvaran kan delarna knytas samman till ett enhetligt paket, något Jonas Klar visade i mars, i samband med att NZXT startade en tävling i GIF:arnas tecken.

Tävlingsmomentet var att använda videomaterialet för att skapa den bästa affischen eller videosnutten, för en chans att vinna den påkostade datorn med ett genomgående vitt tema. Den tillhörande tävlingstråden är fylld av komiska guldkorn, familjära filmpostrar och en hel del mardrömsmaterial. Nu kröner NZXT det Street Fighter-osande bidraget från @TotalF till det vinnande.

Vinnaren visar att det med ett visst mått av provokation, tecknade ansiktsuttryck och en specialattack är busenkelt att montera en stilfull dator, vilket alltså belönas med den högpresterande burken. Under skalet utgör NZXT:s vita moderkort N7 Z490 centrum, med Gigabyte Geforce RTX 3070 och tiokärniga Intel Core i9-10900K anslutna. Sistnämnda hålls sval av den rejäla vattenkylaren NZXT Kraken Z63 och alltsammans huserar i H510 Elite.

Tävlingsvinst

vinstbild-2_1.38.2.jpg

Komponent

Värde

Chassi

NZXT H510 Elite Vit

Nätaggregat

NZXT C850

Moderkort

NZXT N7 Z490

Kylning

NZXT Kraken Z63

Processor

Intel Core i9-10900K

Grafikkort

Gigabyte Geforce RTX 3070 Vision OC

Minne

Gigabyte Aorus RGB 2 × 8 GB 3 600 MHz

Lagring

Gigabyte Aorus NVMe Gen4 M.2 1TB

Fläktar

2x NZXT Aer 2 RGB 120 mm

Övrigt

NZXT Hue 2 Underglow Kit 200 mm

NZXT och SweClockers önskar vinnaren ett stort grattis. Ett stort tack riktas också till alla kreativa tävlande som pumpat ut roliga tävlingsbidrag!

nzxt.png

Sponsras av NZXT
Denna artikel produceras i samarbete med NZXT som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.