Testpilot: Cryorig H7 Quad Lumi

Testpiloten David Kvist testar Cryorig H7 Quad Lumi, vilken utlovar extremt god kompatibilitet och god kylförmåga med ett litet avtryck och RGB-belysning.

1. Inledning

Cryorig kan inte sägas vara någon av de äldre aktörerna på marknaden, men de har helt klart redan hunnit lämna ett avtryck. Framförallt med sina lite kompaktare kylare som undertecknad tidigare har suktat efter, men har några kompromisser krävts för att få ner kylarstorleken?

IMG_20170612_220948_DRO.jpg
IMG_20170612_221041_DRO.jpg
IMG_20170612_221111_DRO.jpg

Cryorig H7 Quad Lumi är en vidareutveckling på den redan befintliga H7-modellen. Tillkommit har både RGB-belysning, ett extra värmeledningsrör och självklart kompatibilitet för AM4-plattformen.

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Cryorig. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.