Testpilot: AOC Agon AG271UG – 27 tum, 4K och G-sync

Testpiloterna tar sig an ännu en skärm i gamingserien Agon. 4K-upplösning på 27 tum, IPS och Nvidia G-Sync sätts på prov när Joakim Pekkari ser vad AOC:s nya tillskott har att bjuda på.

1. Inledning

Taiwanesiska AOC börjar bli allt mer vanligt förekommande på den svenska marknaden där deras gaminginriktade varumärke Agon leder anstormningen. Företaget har på senare tid lanserat ett flertal modeller i serien i olika storleksklasser.

Näst på tur står en 27-tumsskärm med 4K-upplösning och Nvidia G-Sync i kombination med en IPS-panel. Häng med när testpiloten Joakim "vargeEEEEn" Pekkari sätter den nya allround-spelaren på prov!

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av AOC. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.