Testpilot: Vertagear Triigger 350 Special Edition

Med en sportigt röd metalliclack och Formel 1-inspirerade paddlar sladdar gamingstolen Vertagear Triigger 350SE in hos testpiloten Joakim "vargeEEEEn" Pekkari för recension.

1. Inledning

Att datorstolar på senare tid hittat mycket inspiration hos racingbilar är nog ingen nyhet för de flesta. Infallsvinkeln som Vertagear har för Triigger 350SE skiljer sig dock från mängden. Här har de istället valt att inspireras av Formel 1-bilarnas paddlar bakom ratten för kontroll av stolens höjd och vinkel och utlovar justering av stolen på 0,32 sekunder.

Tryck i nästa växel och häng med Joakim "vargeEEEn" in i testlabbet så ska vi se vad denna röda skapelse kan åstadkomma!

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Vertagear. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.