Testpilot: MSI GT73VR med dubbla Geforce GTX 1070 i SLI

Testpiloten Joakim "vargeEEEEn" Pekkari tar sig an MSI:s speldator GT73VR, vilken utlovar 60 bildrutor per sekund i 4K-upplösning och stöd för VR i ett bärbart format.

1. Inledning

MSI har tillverkat datorkomponenter och bärbara datorer sedan 1986 och har nu lanserat sin senaste gaming-laptop som siktar in sig på de allra mest krävande entusiasterna. MSI GT73VR 7RE-299NE bjuder på en fyrkärnig Intel Core i7-processor, 4K-upplöst IPS-skärm och dubbla Nvidia Geforce GTX 1070 i SLI, allt förpackat i ett någorlunda bärbart format.

MSI_GT73__1080795.jpg

I dagens testpilot ska den sättas på prov för att se vad 4,4 kg bärbar dator kan åstadkomma!

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av MSI. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.