Sommarens varma och lediga dagar är perfekta för att förkovra sig i diverse nördiga intressen, men självklart också optimala för att tillaga mat utomhus. I mitten av juli slog Komplett ihop de två aktiviteterna med en tävling, där SweClockers medlemmar uppmanades att förgylla grillupplevelsen – gärna på ett nördigt vis. I den tillhörande forumtråden är det tätt om ambitiösa bidrag och nu har Komplett utsett de fyra bästa.

Tävlingsvinster

I den ursprungliga prispotten fanns tre priser, nämligen den påkostade spelskärmen Svive Pyx 34C801 och två presentkort på 2 000 respektive 1 000 kronor. De välsvarvade bidragen fick Komplett att kasta in ett litet bonuspris i form av ett presentkort på 200 kronor. Tävlingens vinnare är @SplendidPerformance, som tar tävlingsinstruktionen på orden och grillningen till nya höjder. Korv, namnskylt, grill och stol på taknocken resulterar i en sprillans ny skärm.

På andraplatsen syns @Ipreno som håller stenkoll på grilltemperaturen med stora skärmar och datorn som följeslagare på terassen. Detta belönas med presentkortet på 2 000 kronor. Bidraget från @Squidder är en välformad burgare, vilket kammar hem 1 000 kronor i presentkort. Avslutningsvis får @subonez bonuspriset genom att spetsa semesterbilderna. 200 kronor är en perfekt grundplåt för nya hårddiskar utan extra hål!

2Ipreno.jpeg

Silvermedaljören @Ipreno

3Squidder.jpeg

Bronsplats till @Squidder

4subonez.jpeg

En respektabel fjärdeplats till @subonez

Stort grattis till vinnarna önskar SweClockers och Komplett. Nyttja det som är kvar av sommaren och nördgrilla närhelst tillfälle ges!

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.