Inledning

För ungefär fyra år sedan påbörjade amerikanska Corsair en breddning av sin produktportfölj bortom datorkomponenter, vilket innebar att kringutrustning för gamers som headset, tangentbord och möss skulle komma att ingå i sortimentet. Under åren som gått har denna verksamhet visat sig vara väldigt framgångsrik för företaget, något som i slutändan har resulterat i att Corsairs Vengeance-serie numera är sprängfylld av tillbehör för spelare.

IMG_3723.jpg

För skapa en tydligare separation mellan komponent- och spelprodukterna tar nu företaget steget fullt ut genom att lansera undermärket Corsair Gaming. Under det nya varumärket kommer fortsättningsvis alla Corsairs spelrelaterade tillbehör att samlas, medan fortfarande aktuella produkter i Vengeance-serien successivt kommer att flyttas över till Corsair Gaming.

Först ut att bära det nya varumärket är inget annat än världens första tangentbord att använda sig av tyska Cherrys nya mekaniska brytare Cherry MX RGB. Modellen K70 RGB äntrar SweClockers testlabb beväpnat med hela 16,8 miljoner färger under tangenterna tillsammans med en extremt kraftfull dedikerad mjukvara som inte går av för hackor.