Inledning

Senaste tiden har varit kaotisk för testlabbet som mötts av ett rekordhögt antal lanseringar under en pressad tidsram. Intel, AMD och Nvidia vill samtliga ha sina produkter redo för elektronikmässan Computex och bevisa för omvärlden att det fortfarande finns liv i den dalande persondatormarknaden.

MSI_GT70-13.jpg

Ett segment inom bärbara som trots nedgången växer är entusiastmarknaden, som trots sina mobila formfaktorer kommer med tillräckligt kraftfulla komponenter för att driva de senaste spelen. Idag lanseras Intels processorarkitektur Haswell och för drygt två dagar sedan avtäcktes Geforce GTX 700M-serien. Det här är receptet använder MSI när de uppdaterar flaggskeppen GT60 och GT70.

I dagens recension får företagets yppersta toppmodell av GT70 bekänna färg, där allt annat än tillräckligt står på menyn. Internt återfinns det bästa Intel och Nvidia har att erbjuda på mobil front. Detta ackompanjeras av inget mindre än tre (!) stycken SSD-enheter i RAID 0. Häng med när SweClockers testar en av världens snabbaste datorer i portabelt format!