Dagens datorentusiaster inser mer än någonsin fördelarna av ett välbalanserat datorsystem. För bara några år sedan lades all krut på processor och grafikkort. På senare år har vi alla upptäckt att även ett rejält nätaggregat är en viktig investering. Nätdelen har gått från att vara en anonym komponent till att vara en central komponent i alla entusiasters datorer.

SweClockers inser att fler komponenter än nätdelarna förtjänar uppmärksamhet. Alla delar av en dator som räknas som anonyma bör föras fram i ljuset, precis som nätaggregaten för några år sedan. En bra dator är inte bättre än sin svagaste länk.

Efter flera års erfarenheter av datorbranschen har SweClockers identifierat den största flaskhalsen i ett modern datorsystem: kablarna. Dessa centrala komponenter används inte bara för att transportera elektricitet mellan komponenter utan även data. En undermålig kabel kan bli en flaskhals för nätaggregatet, eller orsaka datakorruption. En kabel av låg kvalitet kan till och med orsaka eldsvåda.

Alla stora tillverkare av superdatorer inser detta. Många tillverkare använder därför fiberoptik eller andra kablar av hög kvalitet för att noder i systemet ska kunna kommunicera med varandra. Datorvärlden i övrigt har dock varit långsam att haka på trenden. En majoritet av Sveriges och världens datorentusiaster vet ingenting om kablarna som sitter i systemet.

SweClockers jobbar för fullt på flera produkter och vi kan nu presentera den första kabeln vi kommer att lansera. SweCable Wolverine 3000 är en SATA-kabel utöver det vanliga! Redaktionen har haft ett nära samarbete med materialingenjörer för att kunna utnyttja den senaste nanotekniken. SweCable Wolverine 3000 kan tack vare en hybriddesign och Quad Oxygen Free Solid Gold Conductors bjuda på extrem prestanda. Med fyra ledare av ädelmetall och nanoteknologi är kablaget inte längre något problem.

SweCable Wolverine 3000 kan just nu köpas på Datorbutiken.com för 1 499 kr. Fler återförsäljare och distributörer kommer att sälja SweCable Wolverine 3000 inom kort.

April april!