För en vecka sedan läckte de första bilderna på Lenovo Legion Go, företagets handhållna speldator som ska utmana Valves Steam Deck. Samtidigt kom uppgifter om att den i likhet med Asus Rog Ally kommer drivas av AMD-kretsen Ryzen Z1 och ska köra Windows 11.

Nu rapporterar Windows Latest att ytterligare specifikationer på speldatorn har läckt via testresultat för benchmarktestet Crossmark och bekräftar valet av systemkrets. Två av de tre hittade resultaten gäller Ryzen Z1 Extreme och det tredje vanliga Ryzen Z1, men intressant nog är resultaten högre för den senare.

Systemdetaljerna från resultaten visar också att Legion Go har en åtta tum stor skärm med upplösningen 2560 × 1600, det vill säga 16:10-format. De olika prototyper som har testats har alla olika SSD-enheter i M.2-format från Samsung, med mellan 256 och 512 GB utrymme och antingen 30 eller 42 millimeter längd. Alla tre har 16 GB arbetsminne i fyra kanaler med klockfrekvensen 7 500 MHz.

Innan Gamescom spekulerades det friskt kring om Lenovo skulle presentera Legion Go på mässan, men söndag är sista dagen och någon lansering har inte skett.