Taiwanesiska Gigabyte är sedan en längre tid tillbaka en välrenommerad aktör på marknaden för bland annat grafikkort, moderkort, datormöss och bärbara datorer. Likt andra tillverkare på marknaden säljs flera av dessa produkter under ett gaminginriktat varumärke i form av Aorus.

Nu hittar ett pressmeddelande ut på webben som gör gällande att bolagets produktportfölj kommer att utökas ytterligare i form av primärminnen ur Aorus-serien. Minnesmodulerna ska enligt utsago säljas i kit om 16 GB och vara specificerade för en minnesfrekvens på 3 200 MHz.

Utöver det bestyckas de tidsenligt med inbyggd RGB-belysning. Den kan i sin tur konfigureras och synkroniseras mot annan kompatibel belysning i systemet med hjälp av företagets RGB Fusion-teknik.

I och med lanseringen kan det konstateras att företaget satsat friskt på att bredda sitt produktutbud under senare tid, där bland annat en ny nätdel, datorlåda och SSD-enhet tillkommit i portföljen. Minnesmodulerna väntas avtäckas någon gång under Computex nästa vecka till ett ännu okänt pris.

► Läs alla artiklar från #computex-2018