Ett litet datorsystem är inte synonymt med begränsad prestanda. Det finns många olika lösningar som öppnar upp för mycket påkostade komponenter även inuti kompakta datorlådor, exempelvis för gamingsystem i vardagsrummet. En av dessa kommer från Corsair och är helt startpaket för gamingsystem i vardagsrummet.

With a more streamlined design, big performance upgrades, and even more configuration options, Bulldog is ready to bring the power and beauty of 4K gaming to your living room.

På mässan Computex i juni demonstrerades en prototyp av Corsair Bulldog och nu presenteras den skarpa versionen. Det handlar om en datorlåda i paket med vattenkylning, nätaggregat i SFX-format och även ett moderkort för Intel Skylake – allt särskilt anpassat för just Bulldog.

Till skillnad från prototypen är nykomlingen helt och hållet lackerad i högblank svart färg och innehåller dessutom större ventilationshål än tidigare, vilket sägs förbättra luftflödet och öppna för lägre ljudnivå. Dessutom passar Corsair på att korta ned datorlådans "ben" för att ge konstruktionen bättre stadga.

Corsair Bulldog med vattenkylaren Hydro Series H5 SF och nätaggregatet SF600 600 W kostar 299 dollar. Den som även vill ha ett passande moderkort med styrkretsen Intel Z170 får betala 100 dollar extra. Det motsvarar cirka 3 200 respektive 4 200 kronor inklusive moms. Leveranserna inleds mot slutet av året.