Inlägg

Inlägg som NeCh har skrivit i forumet
Av NeCh

Mitt bidrag

Av NeCh

Någon som vet var man ändrar detta på ett ASUS z170 pro gaming

Av NeCh

Jag skruvar själv. OS finns. Har ett GTX 980 och både mekanisk och SSD

Skickades från m.sweclockers.com

Av NeCh

Köpråd speldator ca 10k

Hej
Min gamla dator har nu helt lagt av så jag behöver införskaffa en ny.
Jag är ute efter en speldator och jag har en budget å ca 10000. Jag har redan ett grafikkort och hårddiskar.
Hade tänkt mig en skyltade baserad dator med en i7 processor.

Nech

Av NeCh
Skrivet av Åsa-Nisse:

En Intel NUC variant kanske kan vara något?

Är Adobe Lightroom och programmet som ska användas till filmredigeringen CPU-beroende eller är det något specifikt grafikkort som funkar bäst med det? Och hur mycket utrymme kommer det att krävas, räcker det med en ~250GB SSD eller blir det bättre med en mindre SSD och en lagringsdisk?

Behövs det skärm, tangentbord, mus och operativsystem?

Lightroom är ganska CPU tungt. Det behövs bara en SSD på ca 250GB då de har en extern hårddisk till lagring. All kringutrustning finns så bara datorn behövs. Operativsystem finns också.

Skickades från m.sweclockers.com

Av NeCh

En liten dator har de inget behov av

Skickades från m.sweclockers.com

Av NeCh

Manna & Pappa dator ca 6000kr

Hej
Jag ska bygga en dator till mina föräldrar. Tycker att det är otroligt svårt att plocka ihop ett balanserat bra system i 6000kr klassen. Det mest krävande datorn ska användas till är Adobe Lightroom och viss lätt filmredigering. Mycket tacksam för hjälp

Christoffer "NeCh" Nehm

Av NeCh

Hej
Jag är mycket intresserad av ett H440. Jag undrar dock om någon har ett tips på en bra PWM styrd fläktkontroller som passar i denna låda?

NeCh

Av NeCh

Joinar gärna
NeCh#2105

Av NeCh

I vilken serie ingår blackster?

Av NeCh

Diablo 3 community

Vore kul att sätt upp ett SpelClockers community i Diablo 3

Skickades från m.sweclockers.com

Av NeCh

Hej
Jag har letat flera sidor bort. Hittar ingen köptråd på en passivt kyld AMD HTPC. Skulle vara otroligt tacksam för hjälpen!

NeCh

Av NeCh

Tack för bra svar! Jag skall bara använda den till att spela upp film och musik på TV n så en kaveri kanske är att ta i. Har ni ett köpförslag på en semi passiv HTPC som inte kostar allt för mycket.

Skickades från m.sweclockers.com

Av NeCh

AMD Kaveri baserad HTPC

Hej
Jag är inne på att bygga en HTPC till min tv hemma. Funderar på att basera den på AMDs nya Kaveri 7850. Låter detta som en bra idé? Har ni några tips on hur jag skulle bygga denna dator? Vilket chassi, moderkort osv...

NeCh

Av NeCh

Upplivar denna tråd igen då jag fortfarande inte lyckas hitta mitt 5GHz nätverk på min dator. Kan vara landinställningen som ni pratat om men jag hittar inte var man ställer in detta.

Av NeCh

Köpråd dator till föräldrarna MAX 3000

Hej
Jag ska bygga ett datorsystem till föräldrarna. Dom använder datorn till bildredigering, lätt filmredigering, surfning o liknande. Vet inte riktigt vad som är mest prisvärt i denna prestandaklassen. Klarar man sig på den inbyggda grafikdelen i Haswell eller motsvarande AMD eller bör man ha ett billigt diskret graffikkort?

NeCh

Av NeCh

Min dator hittar fortfarande inte mitt 5GHz nätverk, har försökt att ändra inställningarna men inget hjälper. Någon som har några tips?

Av NeCh

Hur byter jag land i nätverkskortet?

Av NeCh

Tack för svaret. Det hade jag aldrig listat ut själv. Konstigt fel.
Vet du vilka kanaler som fungerar på 5G bandet?

Av NeCh

Hittar inte trådlöst nätverk

Hej
Jag uppdaterade precis till Win 8.1. Nu hittar inte min dator mina trådlösa nätverk, varken mitt 2,4G eller mitt 5G. Den hittar andra nätverk i närheten men inte de från min router. Vad kan detta bero på och hur kan jag lösa problemet?

Nech