Inlägg

Inlägg som Humledrake har skrivit i forumet
Av Humledrake
Skrivet av Magicanz:

Märkte häromdan att spelet nu finns på nya hemsidan, och spelade igenom för att få all möjlig XP, bar Xors achievement. Undrar också om han ens existerar längre?

Coolt, såg det nu också. De fixade nog klart det till "Festivalen". Xor dyker tydligen bara upp vid speciella tillfällen. Jag mejlade till sist WH och frågade, och fick ett undvikande svar. Så det är möjligt att Xor kommer tillbaka, men jag vet inte om någon har stött på hen sen 2017.

Skrivet av hurrai:

vet att om man slaktade typ 50 grisar så fick man en legendary achivement.

Det heter Heavy Grinder Lvl 3.

Det har ju gått ett par år nu, sen den där nya butiken skulle öppna om ett par månader. Fick desto tydligare svar från deras kundtjänst ang spelets fortsättning, den har övergetts. Men något litet verkar ju hända nu under Festivalen iaf!

Av Humledrake

Hej @Gustav Höglund! Har just hittat den här serien, och tycker det är otroligt givande att titta på inför att bygga min första dator. Är det en ny del på gång, och vad hände med avsnittet om bildskärmar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Humledrake

Hej @Webhallen!

Hur går det med medlemsspelet, jobbas det på att flytta det till nya hemsidan, eller skapa mer innehåll? Och existerar Xor öht längre, eller är det achievementet legacy?

Skickades från m.sweclockers.com