Inlägg

Inlägg som jokanevad har skrivit i forumet
Av jokanevad

Har en 13600KF som är delidad och överklockar väldigt bra. Tänkte sälja för 2500kr

Av jokanevad

Bjuder 100kr för Barrowch mätaren, kan mötas inne i Stockholm i veckan

Av jokanevad
Skrivet av jokanevad:

Bjuder 2000 för z790i.

Drar tillbaka mitt bud

Av jokanevad

Bjuder 2000 för z790i.

Av jokanevad

Bjuder 50kr för vattensensor , upphämtning

Av jokanevad

Är vattentempläsaren en plugg man stoppar ner eller som en extender man sätter som typ extender mellan olika delar? Var bor du om man skulle komma förbi?

Av jokanevad

Jag klarade köra min 7900 XTX Hellhound med 750w psu med viss undervolt. Ville dock överklocka så köpte ett 1200w psu. Mitt korts coilwhine ändrades inget av nya psun dessvärre. Har läst att coil whine kan både bli bättre och sämre med åren, så vi får väll se!

Av jokanevad
Skrivet av Frolex:

Finns den med MB+RAM, eller är det utan? Har inget passande MB själv så endast CPU är tyvärr inte aktuellt för den socketen.

Ja tyvärr bara cpun till salu, då vet jag att intresset inte finns där.

Av jokanevad

Juste ska säga att den har stark IMC också, kör just nu 4300CL15 med väldigt tighta timings. Så skulle säga att jag hade supertur med silikonlotteriet med denna!

Av jokanevad

Hej! Jag har en 13600KF som jag tänkte sälja. Den klockar faktiskt fantastiskt bra! Den är deliddad och kör flytande metall mellan IHS och die. Haft den uppe i 5,9ghz när man stänger av e-cores och hyperthreading. 5,7ghz med e-cores på. PMa om intresse finns.

Av jokanevad

Delid till 13900K

Hej! Köpt en 13900K som jag såklart omgående vill delidda Finns det någon snäll själv i Stockholmsområdet som jag kan få låna delid-kit av? Behöver inte ens låna hem det, kan skruva isär prollen på plats om det är så!

Tar tacksamt emot er hjälp

Läs hela annonsen här

Av jokanevad

Jäklar vad fina siffror! Vad kör du för vcore på den? kul att de klockar så himla fint på vatten! Undrar vad man skulle kunna pressa ut med en delid? 100-200mhz till?

Av jokanevad

För alla tre

Av jokanevad

Glömde skriva att jag kan hämta dem hos dig eller i stan

Av jokanevad

Hej! Jag bjuder 1200kr för 3st 360 GTX

Av jokanevad
Skrivet av Retrotrollet:

Väldigt intressant, mitt kort har 415watt så ca 100watt till ger grovräknat ca 15-25 % mer fps om man kan kyla kortet 😅
Har en sån programmerare i nån låda, ska läsa på lite och se om jag kan flasha om mitt 7900.

Ja lite extra kan man ju kräma ut! Säg till om du behöver hjälp

Av jokanevad

Annonsen är avslutad

Av jokanevad
Skrivet av g0pp3:

Blir inte 550W mycket med två stycken 8 pins? Fett nice iallafall 😊

Jo man kan ju tycka det! Men av allt jag läst ska det vara helt lugnt! Flera på OCN och TechPowerUp som kör samma bios på kort med två 8 pins! Jag vågar mig på det i vart fall hehe

Råkade först bricka bioset då det verkar ligga uppe bios versioner som är olämpliga att flasha på TechPowerUp! Om någon blir sugen ska ni se till att flasha det gamla bioset från 2022 med 339 power limit, sen uppdaterar man till ”extreme” boset med en .exe från asrocks hemsida (Asrock update utility).

Av jokanevad

Nu lyckats flasha min 7900 XTX Hellhound till AsRock Aqua bioset med 550w går ej att göra med bara mjukvara utan använde en extern programmerare, CH341A, som man knäpper fast över kortets bios chip. Om någon har frågor eller vill göra samma får ni hojta till!

Av jokanevad

Hej! Har ett vattenkylt 6900 XT som jag tänkte sälja. Det sitter ett Alphacool vattenblock på med liquid metal (jag har skyddat komponenter runt die). Går finfint.