Inlägg

Inlägg som Gustenn har skrivit i forumet
Av Gustenn

Tjena!
Vi är två göteborgare på 22år som söker lite gött folk att lira CSGO med.
LEM-rankad atm, spelar kvällar och helger. Alla är välkomna att lägga mig till på http://steamcommunity.com/profiles/76561197990732815

Av Gustenn

22 årig göteborgare, Hade varit trevligt å teama upp och köra lite DZ/dailies med er!

rank 30 / 37
Uplay: Gusten_

Av Gustenn
Skrivet av Ollzy:

2 Killar som för det mesta kör MM, kan även tänka oss faceit. Hade ett litet uppehåll för någon månad sedan men nu är vi tillbaka. Vi är båda 23 år gamla, vill helst spela med personer i vår egen ålder (om ni nu inte mognat tidigt).

Anledningen till att vi söker fler spelare är för att vi tröttnat på att hamna med personer utan mikrofon eller spelare som inte kan engelska. Kommunikation är med andra ord ett måste.

Vi är båda LE i skrivande stund. En av oss är Supreme på ''main-kontot''.

Vi har båda över 1.7k spelade timmar.

Lägg gärna till mig på steam om ni är intresserade!

http://steamcommunity.com/id/proozaac

Tja! vi är tre spelare, 21-22 års åldern, sup rank.
är ni sugna på att lira så är det bara att adda.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197990732815

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gustenn

@MegaAlalil
@anon259415

tusen tack för tipsen, ska kolla runt lite och se om jag kan pressa priset genom att köpa från andra sidor! kan nog ordna hjälp av en polare om jag skulle montera själv (med lite guidning då). kom även på att jag eventuellt kan skippa HDDn och köra på en som jag redan har

Av Gustenn
Skrivet av MegaAlalil:

@Gustenn: Själv skulle jag ha kört på ett R9 390 (Helst Sapphire R9 390 Nitro med Backplate, finns billigare än inet på NetOnNet)

Sen kan du också köpa windows från kinguin. Jag köpte därifrån och har ej haft något problem än. Det är mycket billigare, och det är pengar som du skulle kunna spendera på en HDD eller ett bättre grafikkort. Sen om du skulle kunna bygga ihop datorn själv (Tro mig, det är inte så svårt, jag trodde att det skulle vara svårt, men det är i princip som lego med skruvar) Då skulle du kunna skaffa dig ett ganska så bra mycket bättre grafik kort.

@MegaAlalil tack för svaret! kanske är värt att ta sig tid å montera datorn själv, får se hur jag gör. Vad är skillnaden i prestanda mellan r9 390 och 970 då??

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gustenn

Behöver råd om första ihop-bygget!

Hallå där!

Tänkte köpa mig en ny dator och har förstått att välja delar själv är vad som gäller om man vill ha en prisvärd burk! Behöver nu er hjälp då jag är lite lost när det gäller vilka komponenter som passar tillsammans och hur man bör resonera.

Lirar framförallt cs/dayz men vill kunna köra högre grafikinställningar med bra flyt.

Budget ligger på ca 12k

Så här långt har jag kommit än så länge (kopierat från liknande trådar). Ser det ut att funka? behöver jag tänka på något mer? kom gärna med förslag om ändringar.

http://www.inet.se/kundvagn/bild/9204382/2016-02-28

Tack på förhand!