Inlägg

Inlägg som effeight har skrivit i forumet
Av effeight

För att göra det enklare och säkrare att lagra sina kryptovalutor så skulle bredbandsleverantörerna kunna erbjuda krypto-plånböcker som är kopplade till ens BankID. Denna tjänst kan kostar ca 3-400 kr per år (liknande kostnad för ett bankkort på storbankerna).

Går sedan att bygga vidare på denna tjänst med betalkort som är kopplade till krypto-plånböckerna, eller möjlighet att betala Klarna-fakturor, etc. FinTech är rätt hett just nu, går säkert att hitta riskkapital som vill investera i utveckling av ovan nämnda tjänster.

Av effeight

@giplet: Nej, skatt är stöld från folket och inget annat (moraliskt sett).

Se absolut till att kontakta Skatteverket så att ni inte åker dit på skattebrott då ni säljer crypto. Ni vill inte ha problem med skatteverket, det är den största maffiaverksamheten i Sverige.

Av effeight

Bitumenpapp är mycket effektivt för att dämpa vibrationer som fortplantar sig i plåt!

Rea på detta just nu på Biltema

http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillbehor/Ljudisolering...

Av effeight

Det är nog för lite lim i Intel-processorerna tror jag....

Av effeight

Något av det dummaste jag läst på länge. Det här är definitivt en bilförsäljare som klättrat upp i säljkarriären, vidrig människa som kommit på detta. Kanske är en till anekdot för att Intel har stor hybris, och att fekalierna snart träffar fläkten inne på Intels kontor när verkligheten kommer ikapp att det nu finns konkurrens?

Vakna liksom, sedan när brydde sig konsumenten hur cores kopplas ihop internt under headspreadern?

Bäst pris/prestanda vinner i den riktiga världen/marknaden.

Av effeight
Skrivet av Bloodstainer:

Vad är det för fel med budget PC:s med typ 2500k, 4460, 6100, Athlon/phenom II grund? 1000kr case + nätagg, 1000-1200kr CPU, Mobo + RAM, 1000-1500kr GPU. Går definitivt att fixa riktigt schyssta gaming datorer, särskilt med SC egna marknad osv. PC spel har aldrig varit mer perfekt för kids än idag när vi har underbara PC spel som Minecraft, Overwatch, Terraria, League of Legends, Hearthstone. De enda populära PS4 spelen som kommer i närheten av underhållande på samma nivå för just barn är Rocket League, som förövrigt också finns på PC. Konsolens styrka är tyvärr bara de exklusiva titlarna, men när de kommer till spel, särskilt för en yngre generation, äger PC plattformen ut de, totalt. Finns ingen anledning att köra en PS4 när de enda spelen de har över PC är icke-barnvänliga, så som Last of Us, Bloodbourne, Uncharted etc.

+1

Skramla ihop lite beg. delar och bygg. Ungarna kan t.om. lära sig något om hur en dator fungerar i processen!

Av effeight
Skrivet av prawler646:

The age of 10 FPS has begun!

Kunde inte sagt det bättre.

Förstår inte alla som kritiserar människors rätt att bojkotta/kritisera/håna/diskriminera undermåliga produkter (som dessutom hajpas upp med falsk marknadsföring) på internet???

Av effeight
Skrivet av BennyZ:

Det sitter en GPU som är svagare än ett RX 470 i den, såklart kan den inte köra alla spel i 4K 60FPS eller 30FPS....

Sorry, såg ej att du var först med att posta att RX 470 ej kan driva 4K, oavsett vad alla postmoderna tyckare här på forumet anser.

Av effeight

@Elakekocken: Konsumenterna måste få veta exakt vad de köper, och till exakt vilket pris man kan köpa liknande teknologi. Svårt att argumentera mot detta, då konsumenten alltid har rätt (i alla fall för hederliga företag).

Edit: (Utifrån en snabb analys av hårdvaran går det att slutlägga att PS4 Pro ej kan spela spel i 4K utan att FPS:en tar en tur ner i källaren och aldrig kommer tillbaks upp igen.)

Av effeight

Sony har erbjudit ett öppet mål här (No pun intended). Man kan ju fråga sig när stämningarna om falsk marknadsföring börjar trillar in?

Av effeight

Synd bara att Oculus Rift/HTC Vive/alla andra VR headsets släpps om ett år.

Denna produkt kommer bli ihågkommen som en gimmick för gaming.

Av effeight
Skrivet av Sapiens:

Är också väldigt nöjd med min och på många sätt och vis är nog Swiften fortfarande den bästa gaming skärmen man kan köpa idag.

Ptja, G-sync är väl en av anledningarna. Skulle inte köpa en Freesync-skärm i dagsläget, tekniken är för ny. Ge det ett halvår så kommer freesync ligga på G-syncs nivå

Av effeight

*klappar min ROG Swift 27"*

Så.. så.. du behöver inte vara orolig över att skickas tillbaka.

Ofta är det som verkar för bra för att vara sant just för bra för att vara sant.

Av effeight

Vore nice att göra ett uppföljande test med t.ex. en Intel G3258. Många påstår att denna cpu inte går att spela på utan flaskhalsar (hårdvarumässigt).

Min hypotes är att bloat som Nvidia Shield Streaming är en av anledningarna till varför många påstår att t.ex. G3258 är en flaskhals i multitrådade spel. Detta kommer förhoppningsvis DX12 ändra på med reduktion av overhead.