Inlägg

Inlägg som suffix har skrivit i forumet
Av suffix

Klämt lite på S5 och jag måste säga att det är den billigaste, mest plastliga skit jag någonsin har känt på. Denna mobil konkurrerar inte andra high-end märken, den konkurrerar med kinakopior, för det är precis vad den känns som.

Av suffix
Skrivet av Dirty Dancer:

Köp inte.

Du vet uppenbarligen inte vad du snackar om då Plasma är det bästa man kan få på marknaden idag, så länge man inte vill skyffla ut +50 000:-

En 50" Plasma för 5000 är självklart inte det bästa man kan få, men den är antagligen bättre än LCD TVs i samma prisklass.

Av suffix

i7 3770 är inte med i testet. Är den ungefär samma som 3770K trots 0,1GHz snabbare?

Av suffix

Jag är van vid windows, jag använder en del program för att underhålla systemet, bland annat CCleaner, Malwarebytes Anti-malware och något program för defragmentera diskarna.

Nu i OSX kör jag för tillfället inga program. Jag har hört lite varstans att defragmentera behövs egentligen inte eftersom osx sköter grejerna själv, och att CCleaner osv inte ska behövas för osx samlar inte lika mycket skräp som windows. Anti-Malware kändes skönt att köra för att veta att datorn var ren, men jag antar att detta inte behövs till osx.

Frågan till er lite mer erfarna mac-användarna blir då: Vad kör ni för program för att Macen ska hålla sig kvick och ren från skit, eller behövs det verkligen inga program, datorn kommer hålla sig kvick och ren från skräp även om man inte gör något?

edit: Jag kom på att jag använde Appcleaner, så all skit försvinner när man tar bort ett program(återigen kanske detta inte är nödvändigt, det räcker kanske med att slänga programmet i papperskorgen för att skiten ska försvinna, men är man van vid windows så vet man att det stannar kvar mappar och filer även om programmet är borttaget)..

Vad säger ni?

Av suffix

Riktigt tråkigt.

Jag förstår inte riktigt varför, säljer kanske inte så bra vad vet jag.

Jag är extremt nöjd med min VT50. Skulle inte vilja ersätta den med en OLED, tycker inte om färgerna i oled. LCD kommer jag aldrig köpa igen.

Av suffix

konsoler tävlar inte med PC.

Folk som lirar på konsol förväntar sig inte att det ska vara PC-grafik, lirar man på konsol är det oftast spelkänslan som är i fokus, det är i alla fall så jag tycker, som hellre sitter i soffan än framför datorn.

Av suffix

Varför petar man inte bara in några GTX 680

Av suffix
Skrivet av Zalasta:

Det är inte alla delstater som ens har moms (VAT, value added tax på engelska). Till exempel har californien 0% VAT så där blir det vad det står på hemsidan! Dessutom för er som inte tror att apple care gäller i Sverige; det gör det. Apples garanti gäller världen över och får du problem så kan du gå till en premium reseller, ex. macforum och lämna in den så ska de fixa det!

USA har inte VAT.

Köper man en iPhone i Kalifornien är det priset på Apple Store + 7,25% som gäller.

Av suffix

där ser man

Av suffix

Varför stoppar dom inte enbart in kraftfulla CPU:er, istället för att stoppa in dessa kort? Krävs bådeoch? :S

Av suffix

Som jag skrev tidigare så är kostar imac mer än vad den smakar, men det innebär ju inte att komponenterna är dåliga?

Av suffix

Ja iMac är lite av en lyxpryl som kostar mer än vad det smakar men det innebär inte att prylen är dålig som vissa verkar vilja få det till.

Av suffix
Skrivet av Navicula:

Hårdvaran är skit jämfört med priset, det jag har i min Sign byggde jag för 14.000kr... En snabb jämförelse som flög i mig.

Att säga att hårdvaran är skit för priset är väl att ta i.

Av suffix
Skrivet av ozo64:

Nej det är desktop processorer. Grafiken är mobile.

Har dock lagt märke till att dom använder 2500S och 2600S. Inte för jag vet vad det är för skillnad med S och utan, men det går exempelvis inte att köpa 2500S eller 2600S på säg Inet, bara utan "S" :P.

Den nya iMacen ser trevlig ut. Förstår varför folk lägger en slant för att få en stilren allt-i-ett-dator som är kraftfull nog att göra det mesta.

Av suffix

Som någon frågade innan, vad är det för tryck i processorerna i jämförelse med desktop PC? Det är väl mobila processorer även i iMac?

Av suffix

Stämmer detta kan jag verkligen inte förstå hur dom tänker. FOLK VILL SE NYTT, oavsett hur grym den föregående designen är. Det är som om Ferrari skulle stoppa all sin utveckling av nya bilar för dom tycker 458 Italia är den ultimata sportbilen..

Jag kommer inte köpa den om den ser ut så, är ju förjävla ful. Inte blir det en S3 heller då jag hatar för stora telefoner. Får väl bli en Nokia

Av suffix

Har en iPad 2. Perfekt för surf när man latar sig ute på altanen eller reser.

Av suffix

Stoppa produkter som ser exakt likadana ut, typ Hiphone hipad... hur lik är S3 iphone? inte överhuvudtaget förutom att båda är hyfsade rektanglar..

TÄNK OM tv-industrin skulle börja stämma varandra, "EY! din tv ser ut som min, en stor skärm, det får du inte ha!"

Låt samsung vara, konkurrens är bra. Låt det vara upp till kunden om den vill ha samsung eller apple, tvinga inte genom att helt banna samsung från marknaden......

Av suffix

Corsair HX750 750W

...till en dator som drar <200W

Okej, tråden var sämsta, den är inte dålig med det är utan tvekan den mest onödiga produkt jag köpt

Av suffix

Det är precis därför jag älskar chrome, kunna söka direkt i adressfältet. Google kanske jobbar på en ny version till senaste Lion? För jag tycker chrome laggar mer än safari tyvärr, och det är lite tråkigt i och med att jag gillar chrome mycket bättre.