Inlägg

Inlägg som vargeEEEEn har skrivit i forumet
Av vargeEEEEn
Skrivet av Rouge of Darkness:

Ja ush nu har du spoilat hela fallout märket för alla ingen kommer någonsin kunna ta i en fallout titel igen utan 2m digital tång.

F'låt

Av vargeEEEEn
Skrivet av Neon:

Har inte Sweclockers spoiler block?

Menar du att det skulle vara en överraskning att det föll atombomber??

Av vargeEEEEn

Är det någon alls som använder Teams privat? På jobbet är man ju intvingad i det och det funkar väl helt okej även om det får mycket skit men privat skulle jag aldrig få för mig att använda teams...

Av vargeEEEEn
Skrivet av sweisdapro:

Har du tillägg på MBP?
Jag fick 22 i FF, 23,6 i Edge, och 25.4 i Chrome med min MBP M1 Pro

Ja, det var säkert igång en massa tillägg. Orkade inte slå av något bara för att bencha

Av vargeEEEEn

i5-8600K, Chrome:
11.3
± 0.25

MBP M1 Pro, Chrome
15.6
± 0.60

Av vargeEEEEn

Har den här bakgrunden just nu:

Av vargeEEEEn
Skrivet av pekkasteele:

Var länge med i A-P6 men då den som startade klanen inte var närvarande och vi inte kunde göra nått så startade vi en ny nu. [S-CLA] Steele Clan. Vi vet inte alls vart vi är påväg, vi är bara 3-4 st än. Men om någon vill hoppa med så är det bara att säga till. Får vi in tillräckligt så kan vi absolut spela matcher mm. Men annars är det ett ställe man kan hänga bara, vi har även en Discord.

Jag kan tänka mig att haka på, har suttit i den gamla SWEC-clanen som ingen längre är ledare för i måååånga år nu och det hade varit kul att faktiskt vara med i en clan som är online Heter samma i WoT som här

Av vargeEEEEn

Orkade inte hålla på mer när jag väl klarat utmaningarna Rätt trevligt dock!

#Rabbel #20240206
20/44 ord
https://rabbel.se

Av vargeEEEEn

Våren, för att beroende på var i landet du befinner dig kan du ha magisk vinter, nyutslagna blommor eller full sommar!

Av vargeEEEEn

Ersättare för Logitech G403?

Min gamla trotjänare Logitech G403 börjar få riktigt risig batterikapacitet och när jag har börjat titta efter en ersättare så är jag lite besviken att se att nästan alla gamingmöss numera är ambidextriösa vilket sällan ligger bra i min hand. Vad har ni för tips på möss som liknar G403 som jag bör spana in?

Av vargeEEEEn
Skrivet av dust79:

Någon som kan haren "Christmas Village" som jag kan lägga till som friend för att få lite extra resources i julkampnjen? Inte tillräckligt social för att ha IRL vänner

Heter samma i spelet som här, bara att claima i min by

Av vargeEEEEn

Jag kör med den här: https://www.elgiganten.se/product/datorer-kontor/skarmar-till...

Bortsett från att HDR är skräp så tycker jag att det är en rätt trevlig skärm för pengarna. Har 65W laddning över USB-C (DP Alt) och USB-hubben kan kan automatiskt välja enhet baserat på videokälla.

Av vargeEEEEn
Skrivet av el1f0:

Samsung Odyssey G7 27
LG 27GP850

Håller på att shoppa ny 1440p skärm för att uppgradera från min nuvarande 1080p, och hittade dessa två. Efter lite googling så verkar de som att båda ligger på topp inom sin prisklass, där skillnaden är paneltyp (VA vs IPS).

Är det någon som testat någon av dessa som kan rekommendera? Är den ökade kontrasten för VA panel värt det? Även att den är välvd är något nytt för mig.

Uppdateringsfrekvens spelar ingen roll då jag mest troligtvis ej kan driva över 200 fps i 1440p.

LG-skärmen kan hämtas lokalt men jag måste beställa G7an

Att panelen är välvd på en 27"-are tycker iallafall jag inte känns som en fördel, på en 34" ultrawide däremot är det ett måste enligt mig men det är nog bäst att du tittar på det själv live för att bilda dig en uppfattning

Av vargeEEEEn
Skrivet av Don_Tool:

Och varför, varför tror du att detta någonsin skulle ske?! Tror du på största allvar att ett team skulle krascha sin andre förare?

Har ju skett 😜
https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Formula_One_crash_contr...

Av vargeEEEEn
Skrivet av Yonie:

Grattis!

Nu är sånt alltid en fin tillställning, men... hur var svensexan?

Haha, det var absolut skitkul och riktigt stökigt! 😂

Av vargeEEEEn

Livsuppdatering:
Drar väl jag till med den första livsuppdateringen då... Jag gifte mig i lördags!

Av vargeEEEEn
Skrivet av Rouge of Darkness:

Bör även fungera att koppla baren i sin egen hdmi och köra skärmen på en annan port på grafikkortet.

Möjligen att man får ställa in att bilden ska klonas även att det inte sitter någon skärm i baren men tror inte det ska behövas utan bara välja att ljudet ska spelas upp genom hdmi ljudutgången.

Dock är ju det du skriver troligen det som garanterat fungerar utan några större krussiduller.

Med ända nackdelen att skärmen ev blir strypt till 60hz om baren inte tillåter högre att passera.

Skrivet av oooskar:

Hur funkar det egentligen med HDMI-signalen genom en soundbar? Är det pass-through? Jag tänker speciellt på fallet om man har en skärm med höga krav på frekvens (120 Hz), HDR eller färgdjup (10-bit). Om man till exempel skickar HDMI 2.0 från grafikkortet men soundbaren vill hämta ut ljudet från signalen innan den når skärmen, är splittingen smart nog att inte röra bildsignalen eller måste grafikkortet förhandla med soundbaren om gemensamma max-spec på signalen. I så fall finns det väl en överhängande risk att speciellt billigare soundbars bara har stöd för t.ex. HDMI 1.4?
Jag skulle nog personligen föredra att koppla ljudet i egen optisk kabel om möjligt. Men kanske jag bara är orolig i onödan?

Ser ut att vara HDMI 1.4 enligt tillverkarens hemsida. Så ja, om hög uppdateringsfrekvens är ett krav skulle jag också föredra optisk koppling. TS verkar dock inte ha någon optisk ut på sitt moderkort i dagsläget.

Av vargeEEEEn
Skrivet av AlphaD:

Tja!

Funderar på att köpa en soundbar till datorn men osäker på en del saker.
För tillfället är det denna jag kollar på:
TCL S643W 3.1

Men hur ska jag koppa in den till datorn då? via HDMI? då jag inte använder någon TV så tror jag inte det är möjligt.
USB? Får man med DTS osv? (faktiskt osäker om det en finns på denna nu när jag kollar)
Optiskt hade kanske funkat men har tyvärr inte det på moderkortet o önskar helst inte lägga massa pengar på ljudkort som ofta krånglar.
Bluetooth, vad får man genom det? Hade behövt fixa någon bluetooth från datorn med men det hade väl gått att lösa tänker jag.

Eller är det bättre o bara skippa tankarna på soundbar och fortsätta på mitt nuvarande gamla logitech 5.1 system (använder bara 3.1 vissligen)

Största anledningen att byta hade varit mer plats på skrivbordet och vid fötterna...

HDMI från grafikkortet till soundbaren och sen HDMI från soundbaren till skärmen så borde det bli rätt. Vilka ljudformat etc du får med bestämmer snarare din mediaspelare.

Bluetooth bör undvikas för allt annat än att spela lite podd eller musik från din telefon, brukar bli lite eftersläpningar mot bilden annars.

Av vargeEEEEn

Snyggt byggt, fräsigt mörker!

Av vargeEEEEn

Kom iväg på ett kort pass efter regnbåge i Rögle. Lite segt fiske, hade en fin följare i början av passet och sen klev den här på när jag hängde på en liten jigg för att kolla om abborrarna var på bättre humör. Funkade ju tydligen finfint även för båge!