Samsung S8 - olåst - Nytt Batteri+Baksida + Tillbehör

Säljes Mobiltelefoner Publicerad 2019-09-26

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Nima2001
Annonsör
Nima2001 (dolt)
Medlem sedan
Dec 2006
Foruminlägg
3683
Annonser
117
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  600 kr
13
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej,
Kommer sälja av en batch med saker nu så som Samsung S8, oöppnad HP Envy printer, HP N54L Microserver, FD Node 304 server - Dell Laptop osv.. Kolla mina andra annonser om ni vill göra ett paketköp.

-----------------------
Har mängder med bra marknadsreferenser här på forumet där jag sålt varor för 50ksek + under åren. Bara att kontakta mig om detta om ni vill ha referenser (finns även i marknadsreferenser och mina tidigare annonser). Eller om ni har fler frågor.
-----------------------

Har en Samsung S8 svart som precis kommit från samsung reperation. Har kvittot från den reperationen där dom bytt till ett splitter nytt batteri samt bytt hela baksidan.
Framsidan är HEL men har några få repor efter att den var utan glasskydd i några veckor i väntan på ett nytt. Annars har den haft glasskydd på sen dag 1.
En av reporna är ganska semi-djup och syns ganska bra. Annars 3 andra mindre repor är sånt man ser om man letar efter dom. Alla reporna blir egentligen obetydliga om man sätter på ett glasskydd vilket jag rekommenderar oavsett..
Det är ganska svårt att få bild på det men har gjort mitt bästa. Det finns varje fall ingen spricka alls någonstans på telefonen då den alltid haft skyddande case.

Tillkommer gör ett fint äkta läder plånboksfodral: Använt dagligen så - använt skick, lite nött på kanterna och i vikningen. Helt enkelt väl använd men gör sitt jobb bra, solid som fan.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071WLFV3J/ref=ppx_yo_dt_...

Samt ett spigen neo hybrid: Väldigt lite använt men ändå använd.
https://www.amazon.de/gp/product/B06XNXPZYY/ref=ppx_yo_dt_b_s...

Samt en smidig liten wireless quickcharge platta från anker:
https://www.amazon.de/gp/product/B01KJL4XNY/ref=ppx_yo_dt_b_s...

Finns i Göteborgs trakterna men kan även fraktas utan problem.
Buda på från 600kr och upp. Allt skickas med posten i helgen eller tidigare om ett bra bud uppnås och buden stannar upp.