Intressekoll Cube i9

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2017-06-21

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av pukis
Annonsör
pukis (dolt)
Medlem sedan
Jul 2010
Foruminlägg
17
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Pris:  2 000 kr
9
Skåne, Helsingborg (är i Malmö ofta).
-

Hej,

Tackade nyligen ja till en IT - utbildning och kommer behöva en laptop med mer klös i. Hade inte räknat med att behöva köpa ny laptop och gör därför denna intressekoll för min nuvarande laptop. Som ni förstår hade jag inte planerat att sälja den alls innan jag fick veta att kraftfullare krävs för utbildningen. Jag är egentligen nöjd med datorn men jag kommer inte få användning för mer än en laptop.

Jag tittade snabbt på Aliexpress och hittade att man kan köpa denna laptop för 4300 inklusive tangentbord. Därför är mitt förslag på riktpris 2000kr och uppåt.

Datorn köptes i Peking av en kompis på affärsresa vid release 2016. Jag är enda ägaren. Den fungerar överlag bra, men det finns lite små skavanker. Vanligt för denna modell är ett slags ghost-tryck på Windows-tangenten, detta händer sällan och endast någon enstaka gång. Ena skruven till stödet är borta men jag har fäst stödet väldigt bra med ståltråd och det syns inte alls för den som inte känner till det.

BIOS-inställningar är uppdaterade m.h.a filer från en tråd på XDA - developers (detta har bland annat gett en Intellogga som uppstartsbild).

Datorn finns i Helsingborg men jag har sommarkort och kan tänka mig att mötas lite varstans efter överenskommelse. Annonsen är i första hand tänkt som intressekoll men jag känner mig ganska tvungen att sälja datorn för att ge plats åt en ny. Svarar gärna på frågor - bara hör av er.

Specifikationer m.m:
https://techtablets.com/cube-i9/