Phenom II 965 BE, 3.4GHz AM3

Säljes Processorer Publicerad 2015-07-15

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Make.Sense
Annonsör
Make.Sense (dolt)
Medlem sedan
Mar 2011
Foruminlägg
706
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  200 kr
2
Värmland, KIL
-

Hej,

Har precis uppgraderat mig, och säljer då av min gamla trotjänare.
Upplåst Multiplier, men har aldrig använts överklockad. Inköpt på Inet sent 2010. Kvitto kan förmodligen hittas om så verkligen önskas. Processorn är i fullt fungerande skick, sockel AM3. Inga böjda pins, och monterades så sent som igår kväll för att testas.

Orginalkartong saknas, men kommer skickas i orginalkartong för en AMD FX8350. Medföljande kylare, oanvänd, kan skickas med om så önskas. Dock kan det medföra något dyrare fraktkostnad eftersom den är betydligt tyngre än processorn.

Betalning sker via Banköverföring eller Swish. Processorn skickas den dag jag har pengar i handen. Om kortet överlämnas öga mot öga så har jag inga problem med kontant betalning om så önskas. Möte kan ske i Karlstadområdet. Jag använder gärna Blocketpaketet om ni som köpare så önskar, men föredrar det inte.

Vid intresse eller funderingar, besvara denna annons eller skicka ett SMS till 0702275694. Sitter för det mesta upptagen med annat eller kör bil, så jag kan för det mesta ej ta samtal.

Känner du att prissättningen är helt fel, så lämna ett bud på vad du anser vara rimligt pris. Rent generellt om ni är flera som visar intresse gäller first come, first served. Köpare står för eventuell
frakt, och om inget annat önskas kommer billigaste leveranssätt med Posten att användas.