Tribute to sweclockers medlemmar!

Som en del av er vet, så sökte jag i mitten på dec datordelar till skänks. Detta hade att göra med att en kollegas dotter fått Spore förra julen men aldrig kunnat spela det pga att familjens ekonomi inte tillät inköp av någon dator. (ensamstående mor med 2 barn)

Några trodde jag var en snyltare som försökte skaffa gratis delar på detta sätt, andra att jag var en milf-hunter i jakt på ett enkelt ligg ^^ !
Det är svårt att bevisa sin ärlighet med ord på ett forum, men uppenbarligen gjorde jag det skapligt iaf då det resulterade i en komplett dator att ge till en 11-årig tjej i julklapp.

Så nu vill jag tacka alla er som skänkt och er som erbjudit er att skänka delar till denna gåva.

Tänkte jag gör ett litet enkelt galleri över resultatet. Och nej! Det är inte snyggt, inte flådigt och jag vet att kabeldragningen på bilderna suger. Men det fungerar!
Och med tanke på tiden jag hade till förfogande och de problem jag stötte på med dessa komponenter så är jag förvånad över att jag fick ihop det alls :/

Datorn:
Chassi: Antec p180 (utan front, dammigt, lite skavt MEN fungerande!)
Mobo: Foxconn G33M (Fungerar, men vill aldrig bygga med igen! brrr! Dessutom låst Dell-bios!)
CPU: Intel C2D E6550
Ram: 4GB Corsair DDR2
PSU: Plexgear 500w
GFX: 8800GT
HDD: 1 x 36GB Raptor, 1 x 250GB@7200rpm och en 160GB@7200rpm. Fick totalt 5st Hddér varav 3 fungerade, 1 med skrivfel och en som blev ~70c varm och dog !?

Lämnade datorn nu ikväll till en mycket tacksam mamma och tjejen ska få den imorgon. Bild kommer på tjejen när hon fått den!

//Henrik

Ett extra tack går till de användare vars komponenter jag faktiskt använde och som tog sig tid att se till att jag fick dom innan Jul!
- TEEH stod för prolle, mobo, ram och PSU
- Anexus för Chassi, monsterkylare och HDD
- Montalva och Bissen för HDD

TACK!