Kompakt väggmonterat ATX plywood-chassi

Jag är student och har ett väldigt litet rum, och ända sedan jag skaffade en stationär dator så har jag hela tiden tyckt att den tar för stor plats...
Här är lösningen! Ett väggmonterat chassi med sidor av plywood och en grund från ett jättegammalt no-name Kina-chassi.

Tanken är att montera komponenterna som i ett vanligt chassi, men att ta bort "framdelen" där hårddiskar osv brukar sitta. Jag har bara en SSD som hårddisk, och den får plats utan framdelen.
Chassit monterades så att all IO är riktad nedåt, för det blir lättare kabeldragning och bättre luftflöde genom chassit (eftersom värme stiger ger det ett "naturligt" luftflöde).

Det här är det första egna chassit jag har gjort, och jag har endast använt fogsvans, sticksåg, slipmaskin och borrmaskin till detta projekt.
För att fästa all plywood användes 90-graders stålprofiler som återanvändes från det gamla chassit. Skivorna skruvades sedan fast i profilerna genom att förborra med 1,5 mm och sedan dra i väldigt små träskruvar (fungerar utmärkt till metall, även fast det är träskruv).

Just nu är det ofärgat, men det kanske ska målas vitt i framtiden. Jag tycker ändå att trä har sin charm, och det får datorn att se naturlig och hemmagjord ut.

Jättesnyggt blev det inte, men funktionellt!