Resekamera, Samsung S760 eller Canon PowerShot A560?

Permalänk
Testpilot

Resekamera, Samsung S760 eller Canon PowerShot A560?

Halloj, ska ut och resa i några veckor i sommar och tänkte det skulle passa med en ny kamera då min gamla (Canon PowerShot A60) är rätt stor och klumpig och dessutom drar vädigt mycket batterier.

Hade inte tänkt lägga ut nån förmögenhet då jag inte är någon proffsfotograf utan bara ska ha bilderna på datorn för att komma ihåg vad jag gjorde på semestern. Två billiga kameror jag fastnat för är Samsung S760 och Canon PowerShot A560 men har lite svårt för att välja, nån som har nått att säga om dom?

Samsungkameran finns med nått sorts erbjudande just nu på Dustin Home där man får med 1GB minne för 895kr och frågan är om det extra som Canonkameran kostar gör det värt att handla den istället för samsungen.

Enligt resensioner jag kollat så verkar dom vara rätt likvärdiga, är svårt att välja tycker jag. Om det är nån som har förslag på en helt annan kamera runt 1000-lappen så tipsa på bara, dock skulle det nog vara trevligt med lösa batterier (typ AA) så man kan byta om man skulle få slut och slipper leta upp ett ställe för att ladda.

Visa signatur

Kolla gärna in min RGB-LED-ljusstake i galleriet
[Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5][Intel Core i5 4690K][Corsair XMS3 16GB][Asus GeForce RTX 2060 Super Dual Evo OC]

Permalänk
Medlem

Har precis fått reda på att jag vunnit en Samsung S760. Om jag får den innan helgen (ska resa nästa vecka) så kan jag kanske jag kan komma med synpunkter.