Billig OCH tålig trådlös laddare?

Permalänk
Medlem

Billig OCH tålig trådlös laddare?

Någon som kan tipsa om en trådlös laddare som fungerar med iPhone? Helst en med en prislapp som passar en snåljåp, samtidigt som en har tillräckligt god kvalitet för att inte säcka ihop efter några veckor i händerna på en hopplös tonåring.

Att jag vill ha trådlöst beror på att min dotter de senaste åren har avverkat ungefär en laddarkabel per månad. Hur hon förstör dem så snabbt begriper jag inte, men det driver mig till vansinne. Dessutom gör det henne fattig, eftersom hon numera får köpa ersättningskabel själv. Nu vill jag hur som helst testa någonting trådlöst. Kanske att det fungerar bättre när det inte finns någon sladd att förstöra. (Men helt inte något för dyrt, om hon nu lyckas ha sönder den också xD)

Visa signatur

Modermodem från ONOFF och bildskärmsutrustning från Electrolux. US Robotics 28.8K telefonuppringd internetförbindelse. Har en förkärlek för tysk tjejpop.

Permalänk
Medlem

Jag använder IKEAs trådlösa laddare. 59 kr och känns hållbar (haft den i snart ett år och fungerar toppen fortfarande). Du behöver även köpa till sladd om du inte har en USB-C sladd liggandes som du kan använda!
Länk: https://www.ikea.com/se/sv/p/livboj-tradloes-laddare-vit-5045...

Visa signatur

Stationär: AMD Ryzen 3600, 6700 XT 12GB, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz, 1 TB M.2 SSD, Windows, PopOS 21.04
Bärbar: Macbook Pro 13" M1 2020 och Steam Deck 512 GB
Telefon: iPhone 12

Permalänk
Medlem

Gissningsvis så förstör din dotter kablarna eftersom hon sitter och pillar med telefonen samtidigt som den laddar?
Kommer hon ha tålamodet att låta telefonen ligga och ladda ostörd?

Jag har provat ikeas billiga. Dessa blir man galen på då de är extremt känsliga för telefonens position och råkar man peta på sängbordet när man sover så kan man vakna upp med en död telefon. Köpte tillslut en apple original med magsafe, det blir lite dyrare men det laddar snabbare och fungerar varje gång. Dock så kan jag inte tala om hur hållbar den är, det sitter ju fortfarande en sladd i den som tyvärr inte går att byta ut.