AMD Ryzen Threadripper innehåller fyra Zeppelin-kretsar

Permalänk
Skrivet av GilbertG:

Jo, men det finns bara en enda gruva i världen vad jag vet där man kan utvinna kisel som är tillräckligt rent för att användas till chiptillverkning. En bomb där och det är adjöss med allt.

Inte helt sant. Verdant Minerals som äger en gruva i Spruce Pine, Alaska, är vänliga att lista renhetsgrader för semiconductor quality samt olika renhetsgrader för HPQ. Men listar även flera andra företag och lokaliseringar som faktiskt producerar tillräckligt ren kisel för den här industrin. Jag får intrycket att det bara är ett urval, dessutom, så som de skriver det. Men de påpekar mycket riktigt att det är tämligen sällsynt att få tag i kisel av tillräckligt hög kvalitet. Förstås. Tack, förresten. Nu har jag lärt mig något själv.

http://www.verdantminerals.com.au/projects/dingo-hole-silica-...

Visa signatur

__________________________

Now that we have seen eachother, said the unicorn, if you believe in me - I'll believe in you || DT: Asus ROG Crosshair V Formula-Z / AMD Phenom FX8350BE / EVGA Supernova G2 750W / 16GB G.Skill Ripjaws Z PC-14900 CL9 / PC Radeon R9 290X 4GB OC / 14TB varierad lagring / Razer Blackwidow 2013 / Logitech G600 || Div. Laptops hi/lo

Permalänk
Medlem

Spännande! Det här kan ju betyda att AMD skulle kunna släppa modeller med fler kärnor om i9 skulle prestera bättre.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.