Finns det någon möjlighet att ställa frågor till moderatorerna innan man skapar ny tråd?

Permalänk

Finns det någon möjlighet att ställa frågor till moderatorerna innan man skapar ny tråd?

Precis som rubriken sa.

Jag skulle vilja posta en tråd om ett projekt som jag skulle vilja göra. Det ska inte vara min projekttråd utan mera en "Intro-tråd" (i brist på bättre ord) där jag ställer frågor om det blivande projektet. Jag är inte säker på att det ens går att genomföra och det finns en hel del problem i det som kanske gör det omöjligt. Jag vet inte heller hur jag ska lägga upp tråden. Kanske nåt I stil med en detaljerad beskrivning på vad jag vill göra och varför. Och lista de problem som jag har kommit fram till.

Ledsen att det blir lite Inception av det hela: Ett frågande medelande till en moderator så att jag kan posta en tråd där jag ber om hjälp om ett projekt som jag senare ska göra en bygglogg av... Om det ens blir något.

MVH MinusDrummel.

Edit: Jag har naturligsvis läst FAQ och regler för forumet men inte lyckas hitta nåt svar på just om man kan konstakta moderatorer.

Permalänk
Hedersmedlem

Det går alldeles utmärkt att ställa sådana frågor via http://www.sweclockers.com/kontakt, men kanske kan det till och med gå att besvara dina fråga direkt. Efter vad jag förstår vill du skapa en tråd där du ber om råd rörande ditt projekt. En sådan tråd borde passa bra i http://www.sweclockers.com/forum/5-modifikationer-och-egna-ko....