Inlägg redigerade av mod

Permalänk
Medlem

Inlägg redigerade av mod

Jag förstår att man modererar på forumet, men jag uppskattar verkligen inte när inlägg blir redigerade utan att det syns, och man blir ej heller blir notifierad om när detta sker på sina inlägg.

Minimikrav borde vara nån form av notis på inlägget att det inte längre står vad det en gång stod pga mod. Man bör även få ett PM eller nåt om mod ändrar i ens text.

I detta fallet var det inget grovt övergrepp av mitt inlägg direkt, men det är inte OK att mina ord ändras överhuvudtaget om det inte tydligt framgår att det har skett.

Visa signatur

Core i7 7700K | Titan X (Pascal) | MSI 270I Gaming Pro Carbon | 32 GiB Corsair Vengeance LPX @3000MHz | Samsung 960 EVO 1TB

Permalänk
Hedersmedlem

*tråd låst*

Jag har låst den här tråden eftersom feedbackforumet inte är till för diskussioner om enskilda modereringsärenden (se § 11 i reglerna).

Som du själv skriver, är det viktigt att inlägg inte redigeras utan att det tydligt framgår att en redigering ägt rum. Det är inte alltid det finns tid att skicka ett pm, särskilt inte om det exempelvis handlar om en ren följdändring som att citat av ett borttaget inlägg redigeras bort. Dock bör det alltid läggas in en notis om det i tråden, antingen genom att moderatorn skriver ett eget inlägg eller lägger in en notis om det i de redigerade inläggen (eller både och). Om det inte skett i ditt fall, handlar det säkert bara om ett misstag. Kontakta oss via http://www.sweclockers.com/kontakt och ange vilket inlägg det handlar om, så ska vi se till att reda ut det hela.