Förstärkare, ~3000kr.

Permalänk
Medlem

Förstärkare, ~3000kr.

Tjena!

Tänkte inhandla en förstärkare för att koppla samman allt ljud, TV/Konsol/Spotify osv. Jag har tittat på denna från Yahmha och verkar ha de flesta extra funktioner jag söker, wifi, spotify connect. Jag kör enbart ett 2.1 system men steroförstäkare saknar ofta vissa funktioner och man kommer lätt upp i pris. Synpunkter?

http://www.sumo.se/sv/artiklar/yamaha-rx-v479-svart.html

Visa signatur

MSI B650 Gaming Plus WIFI - Ryzen 7 7800X3D - XFX 7900 XT - Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL36 - Fractal Design Meshify 2 Compact - Gigabyte Ultra Durable 850W

Permalänk
Rekordmedlem

Du kan oftast få mer effekt eller bättre ljud om du skippar finesserna som ändå brukar bli omoderna rätt fort.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem

Yamaha gör bra förstärkare, tenderar att föredra dem själv, har storebror till den du tittar på. Om du inte måste köpa en direkt skulle jag råda dig att invänta Black Friday eller mellandagsrean då det nästan alltid finns ett par förstärkare till bra pris. Inte alls omöjligt att få en stärkare i 5-6k klassen för din budget

Visa signatur

Official Necrophor Site
http://www.facebook.com/Necrophor
Swedish Black/Death Metal

Permalänk
Medlem

Är övertygad om att du blir nöjd. Pga de större serierna för bioreceivers så skulle jag snarare säga att man betalar väldigt lite extra för en massa mer funktionalitet/flexibilitet jämfört med tvåkanalare.

Ljudkvalitetsmässigt så är det en ickefråga. Däremot så verkar det lätt bli en fråga om/när man läser på internet vad andra skriver om tvåkanal vs. multikanal, effekt osv. Ur ett feelgood-perspektiv är jag själv påverkad.