Jag tror någon annan använder mitt konto, snälla hjälp.

Permalänk
Inaktiv

Jag tror någon annan använder mitt konto, snälla hjälp.

Hej, jo jag har ett rätt så stort problem, jag behöver verkligen hjälp.
Jag vet inte alls var jag skulle skriva detta eller om jag borde ha mailat det men iallafall om du är moderator eller någon som vet lite mer om detta forum, snälla läs detta.

Jag är väldigt ny till sweclockers och jag började använda forumet för bara några veckor sedan och jag har börjat tro att någon använder mitt konto.

Det började för bara någon vecka sedan, när jag loggade in på mitt account så stod det att jag hade skapat en tråd typ kallad "lan dator" eller något. Det kanske bara är jag som är en idiot eftersom jag är ny på detta forumet men vad jag kan se, ser det ut som att jag har skapat en tråd kallad "lan dator" eller något och att jag till och med har KOMMENTERAT på några trådar som jag aldrig har sätt innan.

Först visste jag inte vad jag skulle göra och eftersom jag var ny till forumet så trodde jag nästan att det kanske skulle vara så eller något. Men nu har det hänt en sak som har verkligen fått mig att tro att någon använder mitt account.

Jag tror det var för några dagar sen när jag loggade in så såg jag att någon hade skrivit ett nytt inlägg på tråden "lan dator", jag tryckte på det och så kom jag in i tråden för att se att någon moderator eller någon hade gett mig en varning för att jag (som jag förstå det) hade skrivit 2 likadana trådar. Jag förstådde inte vad detta betydde eftersom jag bara hade skrivit 3-4 inlägg någonsin.

Jag visste inte vad jag skulle göra så jag sket faktiskt i det och jag tänkte att sweclockers bara var en skit forum (detta är verkligen inte ett skit forum jag tyckte endast detta för att jag trodde att jag hade blivit varnad för något jag inte hade gjort)

Någon dag senare (antingen idag eller igår, inte helt säker) så visade det sig att tråden någon hade skrivit med mitt account "lan dator" hade blivit spärrad/blockad av en moderator.

Jag vet att detta är rätt så snabbt skrivet och mycket dålig grammatik men jag skrev bara ihop detta lite snabbt för att jag inte riktigt har tid med detta.

Men om du kan hjälpa mig, snälla jag ber dig gör det. Jag vill verkligen inte att mitt account ska bli borttaget.

Tusen tack till all ni som svarar
<3

Edit:
Jag glömde att skriva att dessa är de trådarna som JAG har skapat: "Vilka spel kan jag spela på denna datorn", "snabb fråga om minnen och lagring", denna tråden och kanske någon till. Sen har jag också svarat på typ 3 personers trådar.

Glömde en sak
Permalänk
Inaktiv

Ändra lösenord till något riktigt svårt.