Går inte att köpa från Nvidias hemsida?!?

Permalänk
Medlem

Går inte att köpa från Nvidias hemsida?!?

Ehhh.... är det nån som vet om det går att handla från Nvidias hemsida till Sverige?

Försöker skapa ett konto nu ikväll på Nvidia.com (default verkar vara GB men SWE finns att välja på drop-down menyn) för att (förhoppningsvis) kunna slänga iväg en beställning på nya Pascal Titan X imorgon (och som enligt Swec bara ska kunna gå att beställa från deras sida).

Testade och la ett 1080 FE i korgen för att snabbt skapa ett konto och möts av detta:

Vilket för mig innebär att endast människor boende i Storbritannien (stort land, stor marknad, förståeligt) och Danmark och Finland!!! (inte stora länder, inte stora marknader) kan beställa Pascal Titan X??

Finns det några lösningar, kommer svenskar kunna beställa dessa kort överhuvudtaget, finns det företag som har som tjänst i StrBr/Da/Fi att man kan beställa till en address där som i sin tur skickar till Sverige?

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

@SUMITOMO: Tackar! (lite upprörd just nu, hittade inte denna funktionen, mejl är skickat samt ska ringa imorgon).

edit: Ringde dem (nvidia online store) nu, ingen info kunde hon ge utöver det som står på hemsidan . Så situationen är alltså, vi har en produkt som vi bara kommer att sälja på vår hemsida men bara till.... diverse länder och inte, typ, Sverige som bara har ett antal tusen entusiaster som vill köpa våra produkter....Faaaaaaan

edit 2: Fan.

Permalänk
Medlem

Är samma sak med tävlingar från Nvidia. Fler länder samt norge, danmark och finland kan vara med i deras tävlingar men av någon annan anledning inte Sverige.