Oculus svarar angående datainsamling

Permalänk
Skrivet av Pudeln:

Kommunistjakten på 50 talet var ett spel för galleriet. Man jagade bara folk långt ner i samhället (skådisar osv) men så fort man började syna folk högre upp så lades häxjakten snabbt ner.
Titta på USA, vi har Bernie Sanders som kallar sig själv socialist. Den moderna socialismen kommer i från väst. Trotsky utbildades i USA samt Wall Street finansierade Soviet.
Karl Marx höll till i England (där han är begravd).

Enda anledningen till att man slogs mot Soviet var att man tyckte att Ryssar inte kunde göra det ordentligt och man ville inte bli styrda i från Moskva. I väst har man istället valt den Fabianska vägen till socialism (sakta men säkert) istället för revolution. Dock är det inte omöjligt att vi snart kommer se en revolution (alla revolutioner är styrda utifrån).

Den Internationella Socialismen är mer levande idag än den någonsin har varit. Vi går just nu bara genom en fascistiskt fas där det är ett race till toppen. När detta race är över så blir det ett nytt Soviet som täcker hela världen.

Terrorism generar idag en världstäckande militär- och polisstyrka. Varje gång terrorister slår till så säger politikerna att vi ska inte ändra något på samhället, förutom att vi måste "samarbeta" mer med andra länders polis och militär. Lägg märke till detta nästa gång terrorister slår till. Det är alltid samma retorik.

Panama Papper kommer resultera i en central skattemyndighet för hela världen. Euron är ytterliggare ett bevis på att de måste få till en central skattemyndighet.

Resultatet är Internationell Socialism. Vilka som kommer sitta i det inre partiet är samma som de som styr idag.

Vissa läser detta och tycker det låter fantastiskt. Men tänk på att om du råkar bli dömd för fängelse i framtiden så kanske du får avtjäna straffet i nått "trevligt" fängelse i Egypten. Efter det så kanske du inte tycker internationalism är så himla bra idé längre.

Jag är genuint intresserad om vilken typ av socialism det är du pratar om och vilken form den kommer att te sig.

Bara socialism är otroligt vagt och säger i stort sätt ingenting. Personligen ser jag inte skattefusk och rika med inflytande som vill behålla sina pengar som socialism. Har faktiskt aldrig sett ett land som drivs av "renodlad" socialism.

Inte första gången jag har hört denna teori men har aldrig riktigt hört några detaljer eller fastsatta ideologier. Jag är genuint intresserad.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Allt är Facebooks fel.

Visa signatur

Case: Define R3 | GPU: Sapphire R9 290 Tri-X | MB: Asus Maximus VII Hero | CPU: Intel 4970k @ 4,0GHz | Cooler: phanteks ph-tc14pe | RAM: 20GB cl10 1600MHz | PSU: FD Tesla R2 500W | Storage: Samsung SSD 830-Series 128GB