Förhör på polisen imorgon (Tv-licens) Edit: Även dragen till tingsrätten i November. Edit: I won!

Permalänk
Sötast

Nu kommer det en biff till inlägg här ^^
Kan såklart inte svara alla så har valt ut ett par som jag känner att jag kan ge svar på.
I övrigt - väldigt roligt att se så stor respons, var först tveksam till om det var särskilt smart att skapa en tråd om det.. men so far so good

Skrivet av Storage Jar:

Polisen gör väl knappast husrannsakan för misstanke om "olaga TV-innehav"?

Det låter för mig väldigt osannolikt, men har i diskussion (av icke anlitad advokat) fått informationen att det kan vara smart att avlägsna sådan utrustning om den finnes.

Skrivet av sleepyoh:

Om det nu är en skärm är det ju lugnt? Tråkigt att slösa tid på att sitta hos polisen dock. Ta med dig en stödperson dit, det får du. Polisen är alltid flera i rummet och försöker sätta dit dig. Ta med en god vän och håll dig saklig.

Tack för ett gott tips, en vän kommer att följa med mig ner, hade inte ens haft en tanke på det innan! <3

Skrivet av Baalex:

Bevisbördan ligger helt och hållet på honom, just sayin'

Ännu en riktigt bra tanke, jag kommer mest troligen (om jag kan) knipa en stor del av förhöret.
Vad har jag att bevisa?

Vidare tankar som har kommit upp i diskussioner är: De tre "bevis" som jag kan tänkas användas emot mig är:
1* Om jag har råkat "försäga mig" om att jag har en licenspliktig utrustning och att detta har spelats in.
Kan säga direkt att sannolikheten är 0

2* Om kontrollanten har spelat in ljud då han var vid min dörr som tolkas som ett program/film som skulle vara licenspliktigt.
Kan säga att sannolikheten också är 0, har ingen möjlighet att spela upp licenspliktigt material, under besöket så berättade jag även för kontrollanten att om han lyssnar så är det Monsters Inc som visas på bildskärmen och att han gärna får kolla tv.nu för att se om den visas på någon tv-kanal. (Finns en chans att den visades på någon kanal i världen samtidigt, men hyfsat osannolikt

3* Om kontrollanten har fotograferat bildskärmen genom min trädgård samt balkongdörr och har en tillräckligt hög upplösning för att bevisa att jag skulle ha en tv. Sannolikheten är lika stor som i övriga fall, och om det framkommer att han har tagit bilder in i lägehenheten där jag har två barn i åldrarna <9 då jäääävlar skall han få se på rättegång speciellt då den minsta gärna gått utan kläder inomhus sommartid.

Skrivet av Defender:

Nej man betalar inte för radio.
Till TS du har då ett bättre humör än mig, hade han satt foten i mellan hos mig hade jag smällt igen dörren, det kan jag lova.

Jag har det, jag kan säga att jag har en galet hög tålamodströskel och att trigga mig är sällan något lätt att göra, men den här mannen fick mig långt över gränsen på bara minuter.

Skrivet av crew seven:

@Allexz Erbjuder mig att följa med om du vill ha stöd under förhöret.

Mycket vänligt av dig men jag har en vän som kommer att följa med. <3

Skrivet av non_noutils:

Känns som det bör kosta mer att driva in dess licenser än vad de får ut av dem.. Hur många är det egentligen som jobbar på "radio & tv-licens" skiten?

Kommer ihåg i skolan när de bjöd in en gubbe från inkasso och beskrev faran med obetalda räkningar. Men det jag märkte mest var denne karaktärens hånfulla njutning av det han livnärde sig på. Vidrig person. Känns som att såhär ivriga indrivare för tv-licens är av samma patetiska kaliber.

Det är inte bara just konstnaden av anmälan (även om den sannolikt är en hög kostnad) som är problemet.
Jag flyttade hemifrån då jag var 18 och har bott i 3 lägenheter och de har jagat mig i varenda en jävla lägenhet.
De har alltid fått exakt samma svar - förutom en gång - den första gången då jag faktiskt hade inhandlat en tv. Skitet hamnade hos farsan fortare än fan och jag sa upp tv-innehavet inom 24 timmar från att jag blev uppringd.
TV är so ~90's i min värld att den aldrig hade blivit inkopplad i en risig 360p antenn oavsett.

Skrivet av Mathrohas:

@Allexz:
Gör en motanmälning om att kontrollanten satte foten för dörren.
Ofredande, gränsande till hemfridsbrott.

Edit:
https://lagen.nu/1962:700#K4P6S1

Saxat från länk

4 kap 6 § Den som olovligen intränger eller kvarstannar där annan har sin bostad, vare sig det är rum, hus, gård eller fartyg, dömes för hemfridsbrott till böter.

2st Intränger eller kvarstannar någon eljest obehörigen i kontor, fabrik, annan byggnad eller fartyg, på upplagsplats eller på annat dylikt ställe, dömes för olaga intrång till böter.

3st Är brott som i första eller andra stycket sägs grovt, dömes till fängelse i högst två år.

4 kap 7 § Den som handgripligen antastar eller medelst skottlossning, stenkastning, oljud eller annat hänsynslöst beteende eljest ofredar annan, döms för ofredande till böter eller fängelse i högst ett år. Lag (1993:207).

Dold text

Jag är endast lekman i ämnet, om ens det ...

Läs ovan vad jag skrev till Baalex, om det visar sig att han gjort ett dyft mer än att satt sin sula mellan min dörr och karm så är det definitivt högaktuellt att driva.

Skrivet av Anaii:

Det gick inte lika långt för en kompis. När de började bråka skickade han in några papper där han listade exakt märke och modell på de grejer han hade. Kanske bifogade någon kvittokopia. Sen lades ärendet ner.

Smart och enkel lösning, har dock aldrig ansett att bevisbördan legat på mig. Jag har blivit informerad om lagen vid ett 10-tal gånger av dessa personer både via telefon, i person och via post och jag har alltid sagt samma sak. Jag innehar ej en licenspliktig maskin (förutom den första. se ovan + samt mindes att det blev lite klydd då de licens-lade datorer och mobiler, då betalade jag)

Skrivet av Guybrush82:

@Allexz: Polisanmälan för obetald tv-licens, och polisförhör?! Detta är ju helt makabert. Hur sjutton prioriterar polisen när de har så dåligt om tid och resurser. Misshandelsfall har ju ofta månadslånga handläggningstider, för att inte tala om inbrott och stöld. Prioriteras det annorlunda när "staten" trycker på?

Mitt tips är att gå dit, var trevlig, men neka. Vad ska de göra? De kommer ju knappast, som nämnts tidigare i tråden, få till en husrannsakan p.g.a. misstanke om detta ringa "brott".

Tjah, jag hoppas att polisen inte själva får välja vad som anses vara värt att utreda, det skulle egentligen vara ännu värre. Men helt ärligt så jobbar jag själv inom den "sociala sektorn" och jag kan inte tänka mig att poliserna är ett dugg mer intresserade av detta än vad jag är. Sen så får man såklart vara professionell och arbeta efter det underlag man har.

Skrivet av Dekkan:

Vad har du för tv om man får fråga?? ... jag menar bildskärm såklart!

Vad har du för midjemått om jag får fråga?? Jag menar bara att teasa såklart!

Skrivet av septembro:

Låter som rena rama trakasserierna i min öron. En fot mellan dörr och karm. Ja, jag hade efter max tre gångers varningar drämt igen dörren rejält och hade inte det hjälpt hade jag fysiskt knuffat bort honom ifrån dörren och mitt hem. Foten hade i alla fall inte suttit kvar väldigt länge. Ödslar verkligen polisen resurser på sådant här trams?

Mjo, det har pågått ett tag så lite trött blir man, men efter att detta är utklarat så kanske de äntligen ger upp? Kan ju i övrigt såfall ha en inramad polisanmälan med titeln "nerlagd" inramad på dörren...

Skrivet av D1976:

Jag är ganska säker på att det här inte gäller själva TV-licensen utan snarare "konfrontationen" med kontrollanten.
Skriv gärna här i tråden hur "förhöret" med polisen gick.

Det är mycket möjligt, men undrar om polisen över telefon isåfall ens nämnt tv-licens öht, borde det inte isåfall ha rubricerats på annat vis?

Skrivet av Danzle:

Han har ju heller inte bevisat sig oskyldig. Hela den här historien hade ju kunna undvikas, tycker jag hade varit värt en titt.

Skickades från m.sweclockers.com

Som tidigare sagts i tråden så ligger bevisbördan inte på mig, så jag lämnar det på så vis.

Skrivet av HazZarD:

sicket skitsnack, polisen springer knappast ärenden för att dom skulle anmäla att nån inte vill betala tv innehav trots att han sett din tv.

Ja vi får se, kanske inte finns ett förhör bokat, men det får du isåfall svar på i tråden under morgondagen då ^^

Skrivet av Wasp:

Finns också stora datorskärmar, har ju börjat släppas 40 tummare nu som är "datorskärmar"

Haha, jag skrattade lite åt den här faktiskt, är så galet ironiskt att Sweclockers JUST IDAG recenserar " Philips Brilliance BDM4037UW" Min personliga åsikt är att de är galet trevliga bildskärmar! Inte minst är de helt enorma och att ha ett tillräckligt djupt skrivbord är viktigt

------

Holy crap vilken wall of text, få inte kramp i ögonen nu vänner <3

Permalänk
Medlem
Skrivet av sleepyoh:

Om det nu är en skärm är det ju lugnt? Tråkigt att slösa tid på att sitta hos polisen dock. Ta med dig en stödperson dit, det får du. Polisen är alltid flera i rummet och försöker sätta dit dig. Ta med en god vän och håll dig saklig.

Skickades från m.sweclockers.com

Hahaha , det va roligt att läsa ditt inlägg. Polisen försöker sätta dit dig Nu är det väl inte Polisen som ska sätta dit TS utan vår vänster vridna statliga television. SVT = Sosse Vänster Television

Visa signatur

Ryzen 5 3600 @ 4.2 Ghz - Cooler Master Hyper 212 Black Edition
MSI B450M Mortar Max - Corsair Ryzen LPX 32GB 3600MHz / DDR4
Phanteks Eclipse P300 - PNY GeForce RTX 3070 8GB - Seasonic Focus+ / 650W / 80+ Gold
Samsung SSD 850 EVO 500GB - Kingston A400 SSD 480 GB
ACER Predator X34GS - Nobelchair Hero Black Edition

Permalänk
Medlem

Ta med dig Janne Josefsson till förhöret.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mangee75:

Hahaha , det va roligt att läsa ditt inlägg. Polisen försöker sätta dit dig Nu är det väl inte Polisen som ska sätta dit TS utan vår vänster vridna statliga television. SVT = Sosse Vänster Television

Snarare Radiotjänst men thanks for playing

Permalänk
Medlem
Skrivet av Allexz:

Tror dock inte det är en prank.

Är det du själv som har skrivit in "Polis Sms" som avsändare?

Permalänk
Sötast
Skrivet av Sveklockarn:

Är det du själv som har skrivit in "Polis Sms" som avsändare?

Nej, det står inget nummer.

Kollade även på ett tidigare sms från "REG SKANE" och där kan man inte heller få fram nummer.

Permalänk
Medlem

1. Gå dit med en antennkabel knuten runt halsen och fråga konstapeln om de såg Tomas Ledins fantastiska framförande i Allsång på Skansen i tisdags.

2. Därefter påbörjar du förhöret och nekar till anklagelserna dvs. talar sanning.

Vill du inte tramsa, så skippa punkt 1.

Permalänk
Medlem

Jädrar vilket trams.
Hoppas du sätter åt dem ordentligt och får en ordentlig ursäkt och betalt för din förlorade tid.

Bara väntar på dagen radiotjänst har en drönare utanför mitt fönster och tar bevis foton på min 40'' 4k skärm.

Permalänk
Medlem
Skrivet av scienta:

Mer ontopic - får jag hem en kontrollant så berättar jag nog helt sonika att jag har giftormar i lägenheten, sen är nog det besöket över

Hur menar du att det skulle påverka? Giftormar är förvisso inte licenspliktiga i kontrollantens värld, men det är inget svar på hans fråga om du har TV, och eftersom han inte är intresserad av att kliva in i din bostad i alla fall, så skiter han i om du har giftormarna lösa i bostaden...

Skrivet av Allexz:

Nej, det står inget nummer.

Kollade även på ett tidigare sms från "REG SKANE" och där kan man inte heller få fram nummer.

Nå, det gör det åtminstone mer troligt att det är från polisen. Gå till förhöret, börja med att fråga vad det gäller, tala sanning, eller säg inget alls. De kan aldrig tvinga dig att säga något, och oavsett vad du säger, så när det kommer till "ord mot ord" så anses kontrollanten mer trovärdig än du, eftersom han inte anses ha något att tjäna på att ljuga. Provisionen de har för påför licens verkar man ha glömt bort i sammanhanget...
Anklagar kontrollanten dig för något, exempelvis i samband med att han hade foten i dörren, så hade jag valt att inte svara, överhuvudtaget, exempelvis. Eftersom skärmen rimligtvis är max ett halvår gammal, så ta med kvittot, eller en kopia, om möjligt, så pass mycket bör du rimligtvis kunna känna dig trygg med att "säga".

Visa signatur

Allting jag skriver är om inget annat uttrycks, min åsikt! Ingenting måste vara dagens sanning enligt din åsikt, och gör du antaganden baserade på mina åsikter hoppas jag att du övervägt mer än bara just min åsikt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Matherat:

Även jag tror att Ts äger en tv, trots sitt nekande.

Vad baserar jag då detta på?
Personligen har jag varit i väldigt få hem i Sverige där det inte funnits tv. Om så har varit fallet så har det alltid kopplats till social misär.
Jag tror inte denna tråd hade skapats om hen var oskyldig. Jag anser även att det första inlägget hen skrev luktar skyldig lång väg.

Så om du nu äger en tv så borde du slanta upp. Det är lag på det.

Rätt många som kör monitor/projje utan någon som helst inbyggd mottagare för någon dvb standard, att du sedan inte umgås med dessa betyder inte att dom inte finns...

Visa signatur

| nVidia RTX3090FE | R9 5950x | MSI x570 Unify | Ballistix sport 3000c15 32GB DR@3800c16 | Custom Loop EKWB | 9TB nvme, 3TB sata SSD | RM1000x | Creative X4 | Lian Li o11 Dynamic | Alienware aw3821dw | >Zen2 på 3-400 mobo< | >x570 VRM< | :::AMD Zen Minnesguide:::|:::AMD Zen & Zen+ Överklockningsguide:::

Permalänk
Medlem
Skrivet av Allexz:

Nej, det står inget nummer.

Kollade även på ett tidigare sms från "REG SKANE" och där kan man inte heller få fram nummer.

Jag har fått SMS ett flertal gånger från Polismyndigheten gällande diverse ärenden (pass, tillstånd m.m.) och i samtliga fall har avsändaren varit "Polisen" och inte något "Polis [mellanslag] Sms".

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sveklockarn:

Jag har fått SMS ett flertal gånger från Polismyndigheten gällande diverse ärenden (pass, tillstånd m.m.) och i samtliga fall har avsändaren varit "Polisen" och inte något "Polis [mellanslag] Sms".

Är också helt övertygad om att denna är falsk. Fått två sms av Polisen, ena stod det "Polisen" och det andra smset ståd det "-Polisen-". Tror inte dem skriver Polis sms, låter som särsvenska och något man inte skriver som avsändare.

Permalänk

Tar kontrollanten ett beslut på att han tror att du har en TV, så skickar Kiruna ut en faktura. Sen är det på ditt bord att bestrida det.
Polisförhör?! Ja, hot eller våld mot tjänsteman är nog vad du har att se fram emot.

Permalänk

Som tidigare sagt, detta handlar säkerligen om anmälan om våld/hot mot tjänsteman. Ytterligare en person som är van vid sin upphöjda ställning och fått den ifrågasatt av dig. Bestämmer sig för att ta till kränkt/hot/våld -vektyget samhället tilldelat personen. Det du kan se fram emot är insikt om hur mycket personen anser sig stå över dig och sannningen och således hur mycket lögner som berättas. Se det som träning inför mötet med andra krafter i samhället, som feminister, 'anti-rasister' och annat vänsterfolk..

Håll dig kall. Brusa inte upp. Fokusera på detaljer. Berätta många detaljer själv, detta visar på hur du kommer bemöta vidare process. Låt inte diskussionen/förhöret gå till övergripande händelsebeskrivning för då överlåter du tolkningsföreträdet.. Återigen, nagelfar HELA händelsförloppet!! Är du inte nöjd med det lästa förhöret (kräv detta!!!) så gå igenom det igen. Rinse and repeat.

Permalänk
Medlem

Fick för några veckor sen en lapp i brevlådan att en kontrollant varit hos oss och "sett en tv genom ett fönster"
Och att ingen öppnade dörren i hushållet
Och att ett inbetalningskort skulle komma två veckor senare.

1. Vi har ingen tv
2. Vi var hemma den dagen och tidpunkten (ingen knackade på)
3. Vi har en övervakningskamera utanför entrén som mailade mig bilder senast 30 minuter innan det påstodda besöket men inga mer bilder den kvällen.

Men på grannsammverkan skrevs det att det var en dörrknackare som strök runt i området den kvällen så jag tror att kontrollanten kanske besökte några hushåll sen bara satt sig ner och fyllde i påhittade lappar för resten av hushållen på listan (Mitt inkluderat)

Dock lyckligt slut:
Jag ringde radiotjänst och frågade hur det kan komma sig att jag fått ett besök även fast det inte varit någon här.
Motfrågan blev om jag hade tv-mottagare, jag sa nej och fick aldrig hem faktura.

Men jäklar vad man är nyfiken på hur denna historia med polisförhöret skall sluta !

Permalänk
Medlem
Skrivet av muli:

Är också helt övertygad om att denna är falsk. Fått två sms av Polisen, ena stod det "Polisen" och det andra smset ståd det "-Polisen-". Tror inte dem skriver Polis sms, låter som särsvenska och något man inte skriver som avsändare.

Fick också sms från polisen och det stod '-POLISEN-'

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Oldschool [å:ldsku:l] adj. Användandet av datorprodukter som är äldre än 3 månader.

Permalänk
Avstängd

Skönt att höra att vårat polisväsende lägger tid på de värsta brotten såsom licenssmitare. Dessa ska brinna i helvetet Brottet måste vara i klass med våldtäkt, styckmord eller terrorattack så minst 25 år i buren.

Hoppas iallafall att det går bra för dig och ska bli spännande att få höra om utfallet.

Att polisen skickar SMS låter konstigt då jag nyligen polisanmält ett brott och jag frågade då om jag kunde få alla papper i mailen men då sa de bara att det gick absolut inte då allt skickas till min folkbokförda adress brevledes.

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define R3 Black, Mobo: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel i7 6700K, kylning CM Hyper 212 EVO, RAM: 32 GB Hyper X 3000 mhz, GPU: Nvidia MSI 1080 Gaming X, PSU: XFX Core Edition Pro 750W, Mus: Logitech G700, Tgb: Corsair Raptor K30, OS: Win10

Permalänk
Inaktiv

Polisanmälan kommer väl med post, säkert den killen som va hos dig som ringde och uppgav sig för att vara polis för att få dig att erkänna tvinnehav.
Urkundsförfalskning heter det va.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon200632:

Polisanmälan kommer väl med post, säkert den killen som va hos dig som ringde och uppgav sig för att vara polis för att få dig att erkänna tvinnehav.
Urkundsförfalskning heter det va.

Detta tänkte jag också på. Nu var det 10 år sen jag var på ett vittnesförhör men det kom ju via post. Hur kan man vara säker på att någon läser ett sms? Tänk om man inte använder numret?

Permalänk
Medlem

Dom har ju också ringt dig. Brev har jag aldrig fått från dem men ringt har dom gjort flera ggr när det har varit att dom vill att man ska komma in. Och dom säger aldrig exakt vad det gäller.

Permalänk

Alltså, dom som kommer och tittar får ju inte göra något ens om dom hör tv'n, dom får väl inte gå runt och kolla genom fönster osv. Radio tv-tjänst är ju inte en rättsinstans, och att inte betala är inte ett polisiärt ärende.

Visa signatur

På tok för många datorer för att skriva här

Permalänk
Medlem

Hittade detta på radiotjänst hemsida.

"Om du inte anmäler att hushållet eller företaget har tv-mottagare riskerar du polisanmälan och böter. Så står det i 22 § lag om finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst."

Även detta kanske kan vara intressant för tråden.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artike...
http://www.hn.se/nyheter/halland/par-fick-b%C3%B6ta-1-500-var...

Visa signatur

AMD Ryzen 5600X, 4x8GB@3600MHz Crucial DDR4,MSI MAG X570 TOMAHAWK-WIFI & Asus RTX 3070 8GB

Permalänk
Medlem

Ser fram emot en uppdatering, jag tycker det verkar lite konstigt att det är skickat från "Polis Sms" och inte "Polisen", men det kanske är olika beroende på vilken station det gäller.

Sen vad jag kunnat läsa mig till så verkar straffet för det extremt grova brottet ligga på 1500:- i böter, så med andra ord så är det ekonomiskt fördelaktigt att smita från licensen och åka fast om man kommer undan i ett år eller mer. Svårt att se att det händer mycket mer än ett förhör. Känns dessutom som ett rejält slöseri med resurser då utredningskostnaden lär vara bra mycket högre än ett eventuellt bötesbelopp. Men som sagt, hade polisen själva fått välja vad de ska utreda så hade vi haft ett läskigt samhälle.

Permalänk
Hedersmedlem

Oj, glad att jag sluppit sådana påstridiga än. Jag har blivit ringd några gånger dock och även om jag förklarar att jag inte tittat på tv sedan jag flyttade från mamma så går det inte in. Spydig var senaste personen också..

Lycka till hos polisen! Lagom roligt att spendera värdefull tid på sånt skit. Fakturera Radiotjänst vid nedlagt ärende?

Visa signatur

yayaya I am Lorde yayaya

Permalänk
Medlem
Skrivet av -=Mr_B=-:

Hur menar du att det skulle påverka? Giftormar är förvisso inte licenspliktiga i kontrollantens värld, men det är inget svar på hans fråga om du har TV, och eftersom han inte är intresserad av att kliva in i din bostad i alla fall, så skiter han i om du har giftormarna lösa i bostaden...

Saken är ju, som tråden också handlar om, att de inte alltid nöjer sig med ett svar, utan också ska komma in och "kontrollera". Talar jag då om att jag har giftormar så tror jag inte att kontrollanten är lika angelägen om att komma in.

Visa signatur

+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

"Real stupidity beats artificial intelligence every time." - Terry Pratchett, Hogfather

Permalänk
Avstängd

@scienta: Fast dom får aldrig lov att komma in. Dom har lika mycket rättigheter att komma in o kolla som jag har.
Man säger nej och stänger dörren.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Allexz:

Hej,

Tack för alla svar ^^
Har bara precis hunnit öga igenom era svar änsålänge, men jag såg att någon undrade om det ens var legitimt att man ej fick via post.

Kan säga - jag har ingen aning, inte ofta jag är på polishuset men har varit där en gång tidigare i ett annat ämne och då blev jag kallad som vittne via telefon.

Under samtalets gång idag så bekräftade dock hon vårat möte via sms, något som de dock inte gjorde senast så vet ej om det gör saken mer legitimt eller om det är steg2 i en prank

Tror dock inte det är en prank.
http://i.imgur.com/2fDtzXJ.png

Det här kommer inte leda till någonting. Gör en motanmälan tycker jag. har du ingen tv har du det inte. Är väl solklart i detta fall..

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Skäggig legend
Skrivet av Galming:

ring radiotjänst och berätta vilken dag/ ungefär tid snubben var förbi och säg att personen stoppade dörren med foten, han kommer få en jävla utskällning av chefen om inte värre.
Fått höra liknande av bekanta och killen fick åka tillbaka med svansen mellan bena och be om ursäkt

Precis detta hände mig. Chefen bad verkligen att jag inte skulle skicka historien till min bekanta som är en journalist. Fick även prata med kontrollanten som även slog till min hand när jag skulle visa en artikel ifrån kvällstidningen där det stod att en dator inte längre går under avgiften. (DU TAR INTE KORT PÅ MIG) osv... Han blev uppsagt enligt chefen då han gjort detta innan. Just sayin'

Visa signatur

Tråden om Skägg!
My cave...
Ryzen 5 3600@4,3Ghz - 16GB CL16 - RTX 3070 - Kingston Fury M.2 2TB
🎧Schiit Hel + DT-770 PRO - NAD C316 - B&W 685 - LG 65" OLED B6
 Watch Series 5 4G - Macbook Pro 13" 2015 - iPhone 11 PRO 256GB 

Permalänk
Medlem

Väntar med spänning på resultatet!

Visa signatur

Blank

Permalänk
Medlem

Bara att han satte foten emellan så du inte kunde stänga dörren hade räckt för mig för att försvara mig själv.

Visa signatur

12600KF - NH-D15 - PRIME Z690 - Corsair 32GB - RTX 3070 - 2x SN570 500GB/1TB - RM750 - Meshify 2 C
Logitech G915 TKL - G Pro Wireless - Pro X - Odyssey G7 27"

Better Sweclockers