Den som upptäckte att SweClockers-gubben fått nya brillor och klickade vidare till den hemliga tråden får nu svaret på den kluriga gåtan. Efter ett oräkneligt antal påminnelser och ivriga propåer från medlemmarna är det äntligen dags att introducera mörkt tema – ett stort projekt som krävt mycket utvecklingstid och därför tidigare aldrig hittat ut från den berömda backloggen.

Dark_Mode_Mobil.png
Dark_Mode_Desktop.png

Nu blir det ändring på det, tack vare att SweClockers fått stöd från Halebop, som sponsrat hela utvecklingsprojektet och därmed uppfyller medlemmarnas önskemål nummer ett. Med andra ord en inte så liten gåva till alla trogna nattsuddare och andra ljuskänsliga besökare.

– På Halebop är vi väldigt upptagna av tanken på hur vi kan vara schyssta både mot våra kunder och vårt community. Därför känns det som en kul present att vara med och förverkliga detta önskemål från SweClockers medlemmar. Det blir extra festligt att vi gör detta i samband med Black Friday, en vecka där vi även kommer kunna erbjuda massor av schyssta deals som vi hoppas ska gå hem, inte minst hos SweClockers medlemmar, säger Emma Craig, Head of Halebop.

Mörkt tema aktiveras i huvudmenyn och väljs automatiskt om din enhet är inställd på att föredra mörkt tema. Dessutom finns nu teknik på plats för att enklare kunna skapa fler teman på webbplatsen, vilket öppnar upp för oanade möjligheter i framtiden. Det viskas redan om att exempelvis @JonasT framfört önskemål om ett brunt tema (?!).

– Efter att ha uppdaterat hundratals filer och anpassat tusentals rader kod behöver jag inte göra om allt igen ifall vi till exempel upptäcker att vi även behöver ett brunt tema, och det känns ju bra, säger SweClockers utvecklare @jreklund, som lagt väldigt många timmar på att färdigställa funktionen och nu kan ta emot nattliga buggrapporter i feedback-forumet utan att sänka ljusstyrkan.

Sponsormeddelande

Black Week - Sony_Xperia_640x320.jpg

Vi firar lanseringen av Dark Mode med schyssta deals exklusivt för SweClockers!

Sponsras av Halebop

Halebop.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Halebop. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.