De flesta känner nog att det finns roligare saker att göra än att dammsuga och torka golven. Numera kan ansvaret för golvytorna lyckligtvis lämnas över till robotdammsugare. De tekniska medhjälparna blir bättre och mer lättanvända för varje version som släpps, vilket välrenommerade Roborock bevisar gång på gång.

Roborock S8 Pro Ultra är senaste varianten, där den tillhörande dockningsstation automatiserar städningen till den milda grad att du bara behöver tömma den någon gång varannan månad och fylla på och tömma vatten.

För att fira att det är enklare än någonsin att städa bjuder Roborock SweClockers medlemmar på klurigt quiz på temat. Suger du, eller levererar du ett fläckfritt resultat?

Sponsormeddelande

Roborock S8-familjen tar automatiserad hemhjälp till ny nivå

Med Roborock S8 uppgraderas prestandan på flera fronter, med högre sugkraft och uppgraderade dubbla duoborstar för att få tag i damm och partiklar på golv och mattor. Därtill får moppfunktionen på S8 Pro Ultra ett lyft, och snabbare laddning ser till att robotdammsugaren kan sladda runt i vardagsrummet ännu mer än tidigare. AI-funktioner och enkel styrning genom en app i telefonen hänger med sedan tidigare generationer.

De största uppgraderingarna gäller Roborock S8+ och S8 Pro Ultra, som är varianterna med tillhörande dockningsstationer. Tömning av dammbehållaren medför att användaren endast behöver tömma dockningsstationen någon gång varannan månad. Roborock S8 Pro Ultra fyller även på vatten och rengör moppen och torkar denna automatiskt, den är därmed en robotdammsugare som är helt självgående i upp till två månader. Läs mer.

Köp hos Elgiganten:

Roborock logo

Sponsras av Roborock
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Roborock. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.